Quantcast

Дайнов: БСП има интерес от предсрочни избори, защото ДПС я разкъсва

OFFNews Последна промяна на 14 февруари 2014 в 21:07 6961 5

Евгений Дайнов. Снимка: Сергей Антонов
Евгений Дайнов. Снимка: Сергей Антонов

В близките седмици БСП ще бъде принудена да се конфронтира с ДПС, заяви пред агенция „Фокус” политологът Евгений Дайнов.

С оглед разкъсването на БСП от АБВ и ДПС, интересът на "Позитано" 20 ще бъде да свика парламентарни избори, заедно с тези за Европейски парламент, коментира Дайнов.

От една страна АБВ на Георги Първанов подяжда АБВ, откъсвайки цели организации, докато от друга страна са ДПС - със своето безобразно кадруване по места. Социалистическите организации, там където преобладава ДПС, още от есента са на границата на бунт срещу изумителното поведение на ДПС, което се опитва навсякъде да прокара свои хора и да овладее всички ресурси, които може. От тази гледна точка БСП има много по-прилично поведение, каза Евгений Дайнов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.02 2014 в 13:06

ДА РАЗКЪСА ГИ ОТ КЪМ ЗАДНИКА БЕЗ ВАЗЕЛИН !!!

15.02 2014 в 08:08

То и Плевнелиев има сметка от нови избори, че да се културиса най-сетне от този Сидеров...

15.02 2014 в 00:59

г-н Дайнов помните ли 13-ия конгрес и перестройката? Поминте ли "самокритиката" и "самозадоволяването"?

АБВ е ехо от онази далечна епоха преди 30 години. БСП искат да спечелят повече гласове, но има както и Ви ео тбелязвате много верни на БСП избиратели коиот са меко казано разочаровани от случващото се последните месеци. Целта на АБВ г-н Дайнов е да се събере този разпилян вот, чрез втора листа на БСП. За предстоящите избори ще имаме една партия с две листи. Подобно нещо виждали ли сте г-н Дайнов? Нормално ли е подобно поведение?

Та това е г-н Дайнов положението БСП иска да консолидира левия вот т.е. вота на необразования, беден и безработен българин и към него да добави вота на интелектуалците с леви убеждения. Това е стратегията на БСП. Ясно се вижда в последните проучвания как БСП листата запазва паритет с ГЕРБ, докато АБВ събужда избиратлеи отвратени от статуквото и липсата на морал. Ефекта е видим също

АБВ + БСП > ГЕРБ + РБ

БСП и ДПС няма да се скарат г-н Дайнов. Нека не забравяме че лидерите на ДПС са агенти на ДС. Те са верни на червеното знаме до последен дъх.

A от своя страна 4-те формации в управляващата коалиция АБВ, Атака, БСП и ДПС работят единствено за бивщите управляващи, сега преродени в мастити бизнесмени живеещи по далечни земи или малки селца из България. Това са хора коиот не виждаме. Те не строят къщи в Бояна, не карат Бентлита, не носят скъпи костюми. Тези хора скормно управляват бедната ни родина и се разполагат с времето и живота ни.

Срамно е , но това избрахме на 12-ти Май след най-голямата изборна манипулация на преход, отстъпващата само на акцията с царя целящта унищожението на СДС.

14.02 2014 в 23:38

Не мога да повярвам, Дайнов е написал текст (вярно кратък), в който няма хули срещу ГЕРБ…

Ще ви дойде на всички акъла, ама ще е късно, червените лешояди ще са опоскали държавата.

14.02 2014 в 22:02

Г-н Дайнов, и нищо за ГЕРБ, някоя плювка, що ли.