Quantcast

Червен депутат дръпна хвалебствена реч за Бареков

Последна промяна на 25 януари 2014 в 15:24 4523 13

Румен Йончев, Снимка: barekov.com
Румен Йончев, Снимка: barekov.com

Депутатът на "Коалиция за България" КБ Румен Йончев, който е член на Земеделския народен съюз (ЗНС), изнесе приповдигната хвалебствена реч за Николай Бареков по време на учредителния конгрес на новата формация "България без цензура".

"Много се питат защо сме тук. Тук сме, защото и ние не обичаме да ни запушват устата и да ни налагат цензура. Заради това сме си плащали, едно - със свободата си, други - с кръвта си. Но ЗНС заради това сме оцелели, защото главите ни са били горе. Николай Бареков е единственият, който може да погледне хората в очите. Той е единственият, който ходи в страната и не е омърсен от този Преход, който направи хората от малките население места жертва", заяви пред делегатите на конгреса Румен Йончев.

Депутатът на КБ се прочу с два скандала през последния месец. Първият гаф бе коментарът му, че Николай Бареков ще бъде включен в списъка с официалната делегация, която ще замине от България за конференцията на ЕНП в Дъблин. Ден по-късно от ЕНП опровергаха напълно приказките на народния представител.

Най-пресният случай около Йончев е скандалът с посещението на българските депутати от четирите групи в парламента в Тайван, извършено на разноски на посрещащата страна. Проблемът с посещението е, че България е декларирала с официална позиция, че счита Тайван за провинция на Китай и не би следвало да поддържа каквито и да е отделни дипломатически отношения с Тайван. В кулоарите на парламента Йончев обясни, че може да ходи където реши и няма нужда от позволението на председателя на парламента Михаил Миков, защото той не бил "директор на прогимназия".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.01 2014 в 13:57

И само 3 думи още-защо CNN/САЩ/ да се занимават с нас ,като си имаме "КГБ"-дружба от векове за векове...Когато в мандата на миналото Народно събрание стана скандалът за корупционната българоруска сделка "Белене",един руски ядрен физик ,професор каза-"Няма лесно да дадем България"!!!Тепер понятно???

26.01 2014 в 12:32

Круме ,не ми пуснаха първият ми отговор,но аз съм права:Да лъжат народа не почва от бАреков а от Кобургота с 800-те дни,после да отредим още едно челно място на "тройната коалиция" и да не пропуснем най-изкусния лъжец-бОйко разбира се.

26.01 2014 в 12:24

Да лъжат народа-началото бе положено от Кобурготски-за 800-те дни ,как "щял да ни оправи",а още води дела за "имотите"си ,иска да глътне цяла България!Следващите -тройната коалиция също отлично се справят с лъжите ,но най -искусният лъжец разбира се е най-добрият ученик или лакей на ченгетата-бОйко бОрисов.Не напразно ТОЙ ми е "любимеца"!!!

26.01 2014 в 07:19

Oт както явно CNN(САЩ}) застана зад гърба на презавербованите "комунисти" с милионите си, официално бе прието по американски да се лъже народа до дупка.Началото бе положено в медиите от Бареков,а в политиката от Сергей.

25.01 2014 в 22:12

Кръгът "монтерей" си създаде нов проект-проектът бАреков!!!Пак го боядисаха в "синьо",а червените му четат поздравителни речи.Въпросът "с повишена трудност"е кой олигарх финансира тази продукция???Дали не е пак цВетелинчето бОриславова???Тя има поне 3 фондации и все обича да разбърква "демократичното развитие на България"

25.01 2014 в 19:52

Този път няма да изразявам мнение, щото няма да е културно да ползвам думата л@йно 30 пъти в едно изречение.

25.01 2014 в 18:48

Партия България без ценности:
https://www.facebook.com/bg.bez.cennosti

25.01 2014 в 16:48

Прочу се с два скандала? Значи за ел. стол. Борисов и Цецо се прочуха с 300 скандала за 4 години? На тях да им вземем душите викам?

25.01 2014 в 16:19

Смяяяяях!

25.01 2014 в 16:09

Червен депутат с десни убеждения, антиБойко, земеделец по призход, обичащ екзотичните екскурзии за чужда сметка,самотен политик си търси съдружник.