Борисов пожела ром да ни е премиер

OFFNews Последна промяна на 07 април 2014 в 10:37 9826 39

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС

"Аз бих искал много да присъствам, ако ми е дал Господ време, на последната конференция, наричана "интеграция" на ромите. Докато има думата "интеграция", дотогава означава, че нещо не е наред. Това означава, че ромското общество не е достатъчно с всички възможности, които имат другите граждани."

Това заяви днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на кръгла маса за интеграция на ромите, организирана от сдружение "Граждани за европейско развитие на България". Форумът е посветен на утрешния международен празник на ромите по света.

Борисов заяви, че пълната интеграция, на която си пожелава да стане свидетел, ще приключи, когато ромите започнат да участват в управлението на страната.

"Кога ще приключи практически това? Когато, ако ром стане президент, премиер, министър, депутат, няма да е събитие, а ще е нещо абсолютно нормално, тогава ще сме привършили с тези конференции", коментира Бойко Борисов.

Бившият премиер заяви, че ключовата стъпка за социализация на ромското население е осигуряването на образование за младите хора. По думите му, при адекватно образование, ромите ще са конкурентни на пазара на труда и ще могат лесно да си намират работа.

Борисов подчерта, че не подкрепя практиката ромите да очакват помощи, защото това създава междуетнически конфликти.

"Когато 1,5 млн. работят, а останалите чакат помощи, няма шанс държавата да дръпне напред. А в същото време млади, прави, хубави, умни, весели хора стоят без работа или са свикнали, че така им е обещано - да получават помощи.

Категорично съм против. Образование и работа - така, както работи всеки един друг човек", каза Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.04 2014 в 23:01

евреи - съвсем не, те са извършители на злодейства, синове на лукавия следващи сатанинския Талмуд - ученията на фарисейските равини които са ги излъгали че техните писания имат по-голям авторитет от светите писания.
Какви са циганите - най-долен и отвратителен род издържащ се с просия, кражби и проституция откак се помнят. Долни изроди в които няма морал - те разбират само от насилие и бой, по-друг начин не могат да се вкарат в правия път. Самия им ген е опорочен и деградирал, резултат на многото кръвосмешения и наследствени грехове които непрекъснато извършват. Тоя род е прокълнат. Те не могат, не искат и не правят нищо полезно, могат само да се ползват от придобивките на другите от помощи, подаяния, кражби или просия. Трябва да се върнат в Индия - тяхната родина, където родствениците им знаят как да се оправят с тях - те са и близки по-манталитет.

09.04 2014 в 23:00

Аспарух е общо взето прав - и за евреите, и за циганите. Евреите които всъщност не са евреи, но са сатанинска синагога както казва Господ Иисус Христос защото кой е истински евреин/израелтянин? - този у когото няма лукавство. Такива ли са огромната част от наричащите се евреи - съвсем не, те са извършители на злодейства, синове на лукавия следващи сатанинския Талмуд - ученията на фарисейските равини които са ги излъгали че техните писания имат по-голям авторитет от светите писания.
Какви са циганите - най-долен и отвратителен род издържащ се с просия, кражби и проституция откак се помнят. Долни изроди в които няма морал - те разбират само от насилие и бой, по-друг начин не могат да се вкарат в правия път. Самия им ген е опорочен и деградирал, резултат на многото кръвосмешения и наследствени грехове които непрекъснато извършват. Тоя род е прокълнат. Те не могат, не искат и не правят нищо полезно, могат само да се ползват от придобивките на другите от помощи, подаяния, кражби или просия. Трябва да се върнат в Индия - тяхната родина, където родствениците им знаят как да се оправят с тях - те са и близки по-манталитет.

08.04 2014 в 08:45

Атила, вземи си хабчето да се успокоиш и пак си посети лекара, за по адекватно лечение.
Първо: Аспарух е създал нашата държава а не обратното, както си написал.
Второ: личи ти че за родната казарма само си слушал и то не много внимателно.
Трето: България загива, защото е пълна с безполезбезмозъчнини мекотели като теб, които имат отрицателен принос за Родината ни.
А ако имаше повече хора като Аспарух в днешно време, такива като теб щяха да са в горите на африка при маймуните, където ви е мястото.

08.04 2014 в 08:03

Циганин рано и ли късно ще бъде начело, но не като президент а като цар. Демокрацията и циганите са несъвместими неща. Мисля че интелигентни българи (не цигани) бяха пресметнали че около 2050 циганите ще бъдат повече от 50% от населението но ми се струва че това ще се случи много по-рано. Причината е че циганизирането ще засили емиграцията и процесът се протече много по-бързо. Та не е изключено Бойко да види циганин-цар на България (ама и дали ще се нарича България?...)

07.04 2014 в 20:08

№ 18 -Имахме такъв политик!Дано да си гледал предаването по БТВ-интервюто с Господата специалисти Ран и Ът.За техният неосъществен план за спасението на България след фалита през 1990 година.Те казаха за Иван Костов ,че единствено ТОЙ се е опитал да направи нещо добро за България,като се е опитал да приложи техният план...Но той беше спрян от "величеството" Кобурготски,когото всъщност ченгетата от кръга Монтерей докараха в България и осъществиха чрез него своя план /за съсипването на България!/

07.04 2014 в 19:41

Стигнах до заключение ,че Бог е чул молбата на бОрисов /от кога пък стана толкова набожен!/.Той самият вече беше пРемиер,сега се гласи пак да спечели изборите,народецът пак да си го избере за пРемиер ,после същият народец ще си го избере за пРезидент...е "нема такава държава..."

07.04 2014 в 17:19

Циганин е човекоподобна маймуна,лошо говореща и миришеща,която те дебне да отидеш на работа за да ти окраде къщата.Циганина дебне дъщеря ти след училище учи я да пуши и духа,замърсява генетиката и културата на българския народ.Циганина е циганин в България,но има българки паспорт и в чужбина е българин,позор за България

07.04 2014 в 17:05

Васко не говори глупости,нашета държава създава Аспарух,а той е бял умен мъж,всичките ни владетели докато страната е била велика са били бели българи,вие да не сте се побъркали,изроди педераст,Васко осъждам те на смърт ,как не те е срам ,негър де те ебе в мекия гъз,иди живей в Африка или Америка ,там негри президенти,властта в България трябва да се взема против мнението на половината народ и да се налага български порядък иначе България загива изчезва,Смърт на еврейските надзиратели и марионетките им

07.04 2014 в 16:55

Циганите и евреите водят еднакви образи на живот,разликата е само в това че евреите искат да завземат властта в света и организират масов геноцид против вишите и чисти раси ,създатели на прогреса и културата,евреите инвестират в размножението на нижши умствено ограничени раси с робски манталитет разселват ги във чистите държави рекламират кръвосмешение с чистата раса погубват генофонда ,подкопават устоите на държавата ,Европа е черна вече който пътува знае,Русия залята с азиатски народи.А народа руски протестира и го обвиняват в национализъм и етническа нетърпимост.И още българите не са славяни ,ние сме уникален народ виша раса създател на култура и технологии

07.04 2014 в 16:46

Уранус,ти сигурно си евреин затова пишеш всичко наобратно,евреите са разрушили всички страни в които са ги допускали да живеят и командват,виртуози на лъжата,в България марионетките на евреите са глупави и подли защото такива лесно се командват дистанционно,всички важни сектори на икономиката икултурния живот управление са под контрола на български и чужди еврейски организации и фирми,прогледай майка ти да еба,демокрацията е изгодна на евреите глобалисти защото по бързо от всички системи разрушава държавните структори,евреите изкривяват и изуродоват искуството и културата разрушават морала и уникалния образ на живот на народите сред които живеят,постоянно клатят икономиката и политиката,организираната престъпност мафията в света са еврейски патент,България е подложена от евреите на икономически геноцид,прогонват населението от собствената му страна с икономически методи ,изгонването на евреите от България е дезинфекция от най страшните паразити