Борислав Сандов няма да се кандидатира отново за съпредседател на Зелено движение

Ангел Марковски 16 март 2022 в 21:13 2098 2

Снимка БТА

Борислав Сандов няма да се кандидатира отново за съпредседател на ПП"Зелено движение", обяви той в профила си във фейсбук.

На 19 март се очаква да се събере партиен форум на формацията, на който трябва да бъде избрано ново ръководство.

"Като човек, който е участвал в създаването на партията и е бил неин съпредседател през половината от времето от 2008 г. досега, смятам за свой дълг да остана в управителните органи и ще приема номинация за член на Изпълнителния съвет", посочва в публикацията си Сандов.

Той обяснява, че е взел решението да не се кандидатира отново за съпредседател след дълго обмисляне и преценка за ефектите от различните варианти.
Основната причина за решението е голямата му ангажираност в рамките на правителството и Министерството на околната среда и водите, което оглавява. Сандов обяснява, че работата е изключително натоварена и времеемка, особено в ситуацията, в която се намират държавата и планетата ни сега.

Точно защото приемам отговорно както развитието на държавата, така и развитието на "Зелено движение", мисля, че е по-добре да не съвместявам тези две позиции, посочва той. И допълва, че в организацията има достатъчно хора, за които е убеден, че ще се справят отлично начело на "Зелено движение". Има за кого да дам гласа си и вярвам, че с колегите ми ще изберем най-подходящите хора за управлението на партията, пише Борислав Сандов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1017

2

IvoIvo

17.03 2022 в 12:59

То по-скоро а си беше останал в Зеленото, а не министър, ма карай!

3767

1

Име на профила

16.03 2022 в 21:28

Браво, а не като Иванов и генерала, които честно казано ме отказаха дори да обмислям глас за тях.

То се видя какво поражда безпределният брой мандати на власт, където и да е по света.