Битката между патриотите стигна до сексуалната им ориентация

OFFNews 27 май 2019 в 20:32 12320 1

Волен Сидеров

Трябва да ви кажа, че много се стряскам, когато ме заплашват хора, за които не е ясно каква е точно тяхната...как се казва... сексуална ориентация, заяви днес пред bTV лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Думите му са по повод изказването на водача на листата на ВМРО за евровота Ангел Джамбазки, че "поведението на Атака по време на изборите беше меко казано непочтено."

В политически план предстоят разговори, но в личен всяка една клевета и лъжа ще мине през съда, където някои хора ще получат възможността да докажат лъжливите си твърдения. Ако не го направят, ще бъдат осъдени, категоричен е Джамбазки.

Когато г-н Джамбазки каже нещо, аз треперя от страх наистина, разтрепервам се, но то е защото просто не е мой тип, твърди Сидеров.

Говореше се за сексуалната ориентация на Джамбазки - сега аз бих му дал съвет кого да пита, но няма да го направя, заяви тази вечер лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Когато един човек започне да се интересува - без да са го питали - от ориентацията на други хора, съвсем очевидно има някакви съмнения и притеснения в собственото си самоопределение и самосъзнание, така че въпросите не са към нас, коментира и Ангел Джамбазки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови