Quantcast

Белене бил ориентир на ген. Румен Радев да намери правилния път

OFFNews Последна промяна на 23 септември 2016 в 14:42 8109 5

“За всички години като курсант в Долна Митрополия, когато летях, този край ми беше добър ориентир да намеря правилния път. Сега отново сверявам посоката, но с хората от Белене“.

С тези думи кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се обърна към десетките граждани в града.

„В България не знаем истината по много проблеми. Тя се крие от нас и ни се предлагат напудрени отчети“, каза още той.

Според него управляващите нямат дългосрочна визия за развитието на България. „Има ли визия за Белене? Как може нещата да се правят на парче и да губим милиарди?“, попита ген. Радев и заяви категорично, че най-бедната страна в Европа не може да си го позволи.

Деница Златева член на ИБ на БСП каза по време на срещата, че БСП ще подкрепи заема от 400 млн. лв., ако се вдигне мораториумът за АЕЦ-Белене.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12193

5

SC

24.09 2016 в 13:37

Дожалява ми за този човек като чета какви простотии го карат да говори. Чудя се дали е просто глупав или стръвта, с която са го примамили, е била твърде апетитна?

8094

4

дони

24.09 2016 в 00:10

Много елементарен човек, такава скука вее от него, че направо ти клепват ушите! До сега не съм прочела едно свястно изречение, прилягащо на генерал, летец, кандидат за президент!

3504

2

Мале, мале! Сякаш чета кандидат-студентски бисери!!
Ако цитатите са точни, става дума за поредната калинка!

8241

1

Bai Tanas

23.09 2016 в 16:11

" Как може нещата да се правят на парче и да губим милиарди?"
губим защото едни рубли се въртят под масата ! Рублите, голяма част от които партията която те издига като президент прибира.
Пуснем ли ги тези реактори после Путин ще има да ни изнудва със скъпо ядрено гориво ...