Бареков: Партията на Ердоган вече не е в нашия отбор

OFFNews 12 ноември 2018 в 14:52 2390 1

В качеството ми на единствения български легитимен член на Консервативния алианс бях информиран от председателя на АКРЕ Ян Захрадил, че партията на Ердоган официално не е член на Алианса, считано от 2 ноември 2018 г. Това съобщи евродепутатът Николай Бареков, цитиран от пресслужбата на "Презареди България".

Той уточнява, че по този начин е изпълнил ангажимента към избирателите си да не бъда в едно политическо семейство с турската Партия на справедливостта.

Европейските консерватори успешно защитаваме, както суверенитета на държавите си, така и интереса на консервативните европейски избиратели, които ще управляват ЕС от 2019 г. Напомням, че заедно с Моника Маковей и проф. Ханс Олаф—Хенкел бяхме инициаторите за изключването на Ердоган от консервативните редици преди повече от две години. Това е показно̀ за всеки псевдо патриот, как трябва да се действа на дела, а не само чрез излагации по сутрешните ТВ блокове, цитиран е да казва безцензурният политик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

1

Hissarion

12.11 2018 в 17:55

Кой ще възпее Барека - този символ на съвременната българска политика? Де са сега Алеко или Чудомир, когато най-смелите образи от творбите им живеят свой живот по улиците на Брюксел?