Бареков: От мое име хиляди избиратели пратиха една дузина мухи в парламента

OFFNews Последна промяна на 18 август 2015 в 12:26 3597 12

От името на ПП „България без цензура“ и от мое име стотици хиляди избиратели пратиха една дузина мухи в парламента. Веднага след като станаха депутати, тези мухи се превърнаха в мухи без глави и забравиха КОЙ и ЗАЩО ги е пратил точно там.

Това заявява бившият журналист и лидер на "България без цензура" Николай Бареков в съобщение до медиите. Той критикува партиите БДЦ и Народен съюз, които бяха създадени след влизането на партията му в парламента и отцепването на почти всички депутати от нея. Според Бареков представителите на тези партии "жужат в парламента и стават за резил без сами да осъзнават колко са жалки в очите публиката".

"Политическите ГМО-та, с нищо не означаващи имена, БДЦ и Народен съюз нямат право да се явяват на избори, мамейки хората, като ползват правото на ББЦ да има представители в ОИК и СИК. Тези, пръкнали се чрез покупка на продажни депутати, изкуствени партийки са мъртвородени и могат да отидат на избори само като паразити на партията, която ги вкара в НС. Затова няма да получат правото чрез моя подпис да вземат квоти в ОИК и СИК за местните избори", пише настоящият евродепутат.

Той обяснява, че имал правило, според което не преговаря с крадци и да не прави безпринципни сделки и именно затова решил да не даде съгласието си двете формации да вземат квоти за местния вот.

"Няма да предам каузата ББЦ на т.н. "бивши депутати на Бареков". Прекалено сме големи като партия и кауза, за да се превърнем в донор на политическа легитимност за шепа мародери, които искат да излъжат хората, че са печелили избори и ББЦ не е била знамето, което събра половин милион избиратели в името на разбиването на стария и порочен модел", пише в емоционалното си съобщение лидерът на ББЦ.

Той за пореден път подчертава, че вече няма нищо общо с хората, които влязоха в парламента благодарение на него. Евродепутатът дори ги нарича "крадци на самоличност, готови да продадат за пари и майките си и бащите си и собствените си деца". 

"Така нареченото БДЦ е в пълна морална безпътица. Тази парламентарна група няма основание да съществува, след като предаде и продаде избирателите на ББЦ и мен самия. Единствената причина тя да бъде част от 43-тото НС и тези 15 души да се кичат с титлата „народни представители“ сме ние. Без моето име, без моето присъствие, без ББЦ тези хора нямат място в парламента", пише още Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.08 2015 в 22:01

Дудука сега на чий кавал ще засвири?

18.08 2015 в 19:40

Другият път - кебапчетата първо през ХЕИ, и по възможност да не са соеви, като не искаш да събираш мухите .....

18.08 2015 в 18:23

Ами мухите кацнаха на едно голя-я-я-я-мо лайно и то ги вкара в парламента! А самото то се изниза като "мокра връв" и отиде в европарламента - зер там е по-доходно!

18.08 2015 в 15:59

Тоя човек има изключително рядката, всъщност уникална дарба да свари канче с вода само като му говори една минута.

18.08 2015 в 15:54

И една устата и проста хлебарка в европейския.

18.08 2015 в 15:26

Хайде господин Бареков поведете народа.Само така политическите ГМО-та в канала,но ще има места където ще се опитат да вкарат хора да вземат квоти в ОИК и СИК за местните избори от името на ПП „България без цензура“ затова нямай доверие и на тия дето останаха !!!.Набавиха си сметка но без кръчмар,ха,ха,ха.....ВНИМАВАЙТЕ СЪС ВАРНА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ХОРАТА ОКОЛО ВАС ВЪВ ВАРНА ИМА ХОРА КОИТО ЩЕ РАБОТЯТ ЗА ДРУГИ!ПРОВЕРЕТЕ СИ ХОРАТА ТАМ !КАЗАХ МЕ ВИ И ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ КОГАТО БЯХТЕ В ВАРНА!

18.08 2015 в 14:47

Бареков ти си поредния смешник използващ наивността на българина. Забрави ли как се кле във вярност на Борисов, как той те венча? Или забрави хонорарите от Пеевски и Цветан Василев? А може би не си спомняш заигравката с Доган

18.08 2015 в 14:23

На Бареков ролята му е да бути злобата у българите.
Типична техника за промиване ползвана много добре през годините. Затова и българинът е еди къв си...

18.08 2015 в 13:27

мухи на лайно кацат. оттам айде в парламент! нашенски, европейски...

18.08 2015 в 13:17

То народът избра и една подлога в твое лице за евродепутат...