Quantcast

Бареков основава партията си днес

Последна промяна на 25 януари 2014 в 08:17 970 13

Николай Бареков, Снимка: БГНЕС
Николай Бареков, Снимка: БГНЕС

Днес ще се проведе официалният учредителен конгрес на движение "България без цензура", на който формацията ще премине в партия.

Учредителният конгрес ще се проведе в Зала 1 на НДК.

Според неофициални данни символът на новата партия ще бъде древната българска розета от Плиска, а гербът им ще бъде в синьо и жълто.

През последните месеци движението на журналиста Николай Бареков организира кръгли маси по редица обществени теми като безработица, здравеопазване, енергетика и пр.

Бареков неведнъж е заявявал, че планира не само да влезе в следващия парламент, но и да управлява.

По-рано този месец депутатът на "Коалиция за България" Румен Йонев обяви, че Бареков ще бъде включен в списъка с официалните гости за предстоящата конференция на ЕНП в Дъблин. От партията обаче отхвърлиха категорично тези твърдения.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.01 2014 в 19:38

България без ценности
https://www.facebook.com/bg.bez.cennosti

25.01 2014 в 14:26

Да им метнем по едно лайно!

25.01 2014 в 12:31

Бюреков-КТБ-Василев-Пеевски-Кръстева,линията на логиката е ясна.Ще се опитам в кратце,да опиша метод на екшън при спонсора на Бюреков.Първо,избухва огромен скандал с акциите на"Петрол" и дъщерните дружества.Цветан Василев е в основата."Обективните и независими"родни медии го замазват,в името на рекламите и политиката.Втори скандал-КЗК е оглавена от човек на Василев.КТБ се е прицелила в"Хюндай България".Апетитно парче от вече изглозганата баница.Медиите на Пеевски-Василев-Бюреков,излизат с "огромният успех"....как КЗК,респ.Държавата,налагат "рекордна"глоба на"Хюндай България"в размер..колко беше,около 160 мнл.лева,"в името на потребителите",защото имало картел!Комисията,като държавен орган,по българското"законодателство",обвинява.А компанията,която и да е тя,трябва да докаже в Съда,че е невинна.Но....първо,трябва да внесе апорт от 10%,за сумата на "глобата".Второ,тези 160мнл.,са блокирани,докато"независимият съд",се произнесе,в близките години.Ето,това е начинът,по който Бюрековите спонсори,грабят и придобиват активи в България.С индулгенцията на сем.Станишеви.

25.01 2014 в 10:29

Чудничко!Ето какво ще запълни нишата между тоалетната чиния и пода!Бюреков и неговата"Партия".Писна им на другарите Цветан/Делян/Ирена и си спретнаха "нов политически проект-субект".Даже си назначиха"новият политик",в лицето на Никито.бТВ да пускат от архива сериалката"Новият политик"!Всички прилики и сходства с реално съществуващи личности,никак няма да е случайна.

25.01 2014 в 10:23

Ох, Катя, Катерина - да се смеем или да плачем Кате. Що си толкова подкупно да не кажем глупо. Тридесет сребърника бе цената на Бога, а каква е цената на България - 30 лева. Ех Катя, Катя. Момичетата на магистралата с труд, тежък труд изкарват надника, а ти Катя, ех Катя Катя вземи и се гръмни.

25.01 2014 в 10:17

Какъвто и да е костюма - лекето си е леке. Независимо от труфилата - лекето си е леке. Едиствено с пачаврата са си лика прилика.
Да е честита основащата се Пачавра пълна с лекета. Единствено за химна няма дума, но като опитен музикант главата на Пачаврата ще импровизира на Дудук. Честито!

25.01 2014 в 09:27

Поредната патерица на олигархията

25.01 2014 в 09:17

Ами ще го видим какви ще ги свърши :)

25.01 2014 в 09:14

Розетата е много интересен прабългарски символ. Да видим накъде ще тръгне партията и дали ще бъде наистина центристка.

25.01 2014 в 08:56

Бих редактирал заглавието по следния начин - Бареков основава шайката си днес.