Бареков: ГЕРБ е на път да се върне във властта

OFFNews 06 април 2014 в 19:52 2595 19

Според лидера на "България без цензура" Николай Бареков ГЕРБ е на път да се върне във властта.

Той заяви това в Пловдив на митинг, организиран от партията в центъра на града, съобщава БНР.

Бареков за пореден път призова за оставката на кмета Иван Тотев, заради провалите в управлението му. Като основен свой опонент на предстоящите избори за европейски парламент той определи Сергей Станишев и покани председателя на БСП на дебат.

Това не е изказване, за да помагам на ГЕРБ, да се колаборирам с Борисов, това е изказване, за да подчертая, че заради Сергей Станишев и неговата некадърна политика, в колаборация с ДПС, ГЕРБ е на път да се върне във властта. Защото ние сме казали, че предсрочни избори ще има тази година. Между другото, погледнах сега социологическо проучване, направено за няколко големи града в България - четири партии са останали в България. ГЕРБ, БСП, ДПС и "България без цензура". Най-вероятно дори, ние няма да бъдем в следващото управление. Следващата коалиция ще бъде между ГЕРБ и БСП или между ГЕРБ и ДПС - но това е, ние ще бъдем опозиция в следващия парламент - няма друго, коментира Бареков.

Според него порочната практика за купуване на гласове няма да подмине и вота за европейски парламент. Той прогнозира, че половин милион гласа ще бъдат купени от ГЕРБ , БСП и АБВ и беше категоричен, че "България без цензура" няма пари за такива схеми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!