Българска индустриално-аграрна партия се присъедини към Бареков

Offnews 27 август 2014 в 12:56 8542 15

Българската индустриално-аграрна партия (БИАП) се присъедини към "България без цензура", съобщиха от пресцентъра на партията.

"Днес лидерът на БИАП Иван Търпоманов, който е и главен секретар на земеделците, официално скрепи съюза с подписа си. Така в семейството на "България без цензура" вече има девет партии, с което коалицията е най-голямата, която се явява на предстоящите избори", се казва в прессъобщение на ББЦ.

За нас ББЦ е символ на надеждата и това беше основната причина да се присъединим към тази коалиция, казал след подписването лидерът на БИАП Иван Търпоманов.

"Хората не са доволни от старите партии и дори има един силен глас на недоволство срещу тях, а ББЦ в момента е символ на младите и надеждата. От друга страна - с Николай Бареков се познаваме отдавна. Смея да твърдя, че той е човек на честта, нещо, което за нас е непреходно и на което много държим, защото до момента сме били предавани няколко пъти от свои партньори. Знам, че той е човек, на който може да се разчита", обобщи мотивите си да се присъедини към ББЦ Търпоманов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!