Балабанов: Протесът на Възраждане беше чиста проба провокация

Ружа Райчева 13 януари 2022 в 13:47 2760 1

Снимка Архив

Вчерашният протест беше чиста проба провокация към коалиционното правителство, което е все още на 1 месец, заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народ" в кулоарите на Народното събрание. 

По думите му новото правителство трябва да бъде "оставено на спокойствие" да си върши работата и обществото да бъде търпеливо в този момент.

"Протестът беше оргазниран от конкретна партия, което ме навежда на съмнението, че не е инцииран на база гражданската енергия. Нагледахме се на грозни сцени, вие като журналисти също - и към вас имаше атаки, което категорично е недопустимо."

Балабанов подчерта, че ИТН имат конкретна теза относно зелените сертификати и тя не е била произведена по тези протести, а от много време насам.

"За нас зелените сертфикати са неефективни по редица причини, но всеки гражданин има право на собствено мнение", каза още той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11936

1

Христо Венев

13.01 2022 в 18:34

Като няма чуваемост от страна на коалицията Продължаваме Подмяната, ще има протести във всякакви форми. Колкото до Възраждане - успяха да мобилизират хора от цялата страна и не само във връзка с фашизоидните сертификати.
 
X

Да помогнем на украинските деца!