Quantcast

Напрежение в Овча купел заради бездействието на властите спрямо бежанците (снимки)

OFFNews Последна промяна на 11 януари 2016 в 21:25 11558 21

Жителите на блок, който се намира в близост до бежанския център в „Овча купел“, предупреждават, че ще блокират Околовръстния път на София заради бездействието на властите.

Нашата читателка Неда Дойчинова, която живее в блока, изпрати писмо и снимки до редакцията.

В писмото тя твърди, че бежанците се събират на големи групи пред входа на кооперацията, слушат силна музика и оставят много боклуци след себе си.

Ние, жителите на жилищната кооперация на ул.“Маестро Кънев“ 78, не получаваме никакво съдействие от институциите. Пишем последно писмо до тези, които не приемат проблемите ни, преди да блокираме Околовръстен път, казва Дойчинова.

"Преди година звънях на 112, когато 4 човека слушаха силно арабска музика в 23 ч. под балкона ми. Днес дори не забелязвам групички млади мъже, ако се състоят от по-малко от 80 човека. Преди месец бях убедена, че проблем в района са единствено нелегалните мигранти. Днес изпитвам ужас от гледката как в общежитието настаняват около 50-ина нови “мои съседи” - пише нашата читателка.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.01 2016 в 21:19

Е какво ги търпите тия бе... Една бомба от някой балкон и после на кебапчета на централна гара. Тия мангали никой няма и да ги потърси после, те нямат документи и не фигурират в нито една база данни.

12.01 2016 в 14:53

Определено не съм пъзльо, но пък ти си сто процентов циганин. Нямате никаква разлика - нито като манталитет, нито като ген, щото те са си интоевропейци отсекъде.

Обаче нито твоите, нито тяхните гени ще останат. Взаимно ще се унищожите, което не само че няма да е загуба, ами ще си е жива полза.

Мен не ме мисли. Аз съм от тези, които потъват последни, и ще ви ходя по главите, докато се давите, пък после - квото сабя покаже.

Не ги знам какви са тия прегръдки и целувки, ама вие по-тъмните и по-светлите цигани бая си падате по тях.

12.01 2016 в 14:21

Пъзльо :)

Затова "някой друг" е с деца :) Понеже съм глупак, ще остане моят ген и този на циганчетата.
ХОХО

ПП Това последното не е присмех, а на езика на чата означава (прегръдки-целувки-прегръдки-целувки)

12.01 2016 в 14:01

А, ако има 1-2 деца, щото планетата отива на кино и няма регенеративен ресурс да издържа сегашното население, камо ли растящо, бе тъпанар? Тогава какъв е?

Скивай какво става със световния океан, с горите, със свиващите се животински ареали, бе глупак! Навън вали дъжд насред януари, кретен с кретена. Ама това, че ще се затрием всички не е важно. Важното е да надцакаме циганите, като се въдим по-бързо и в процеса набълваме каквото успеем във водата, атмосферата и почвата. Егати плиткоумните, недалновидни и примитивни тези.

И какво ще ги правим после тая сюрия деца, като настъпва ерата на тоталната автоматизация и изобщо няма да има нужда от работна ръка в такива мащаби?! То и в момента няма, камо ли занапред. Решението е съвсем друго, но не е за малоумници като теб.

12.01 2016 в 13:34

Един ксенофоб и расист, който плюе срещу циганите и мигрантите, но самият той има поне 3-4 деца и нагоре, може да мине за ксенофоб-патриот. Ако няма и плюе, значи си е прост ксенофоб и расист.

12.01 2016 в 12:30

Депортация къде? Насред Средиземно море ли? Повечето от тези не са такива, за каквито се представят, нямат паспорти или имат фалшиви, а скапаните местни власти им пишат на доверие в документите за пребиваване това, което им кажат.

Та, къде ще ги връщат не ми е много ясно. Има вариант да ги върнат в държавите, в които са влезли първо, т.е. сещайте се скапаните шваби как ще ни натресат на нас проблема, който те създадоха.

Навремето в училище бяхме мешавица. Имахме и няколко бангладешци, освен хиндитата и сикхките. Циганин мюсюлманине е голям кеф. Единият се казваше Шахидул Ислям, другият Фейзул Ислям и т.н. Това им беше елитът, щото бащите им дипломати и директори в местното UNDP. Какво говориха и мислеха, как да е, обаче баща им ги възпитваше по канона, т.е. биеше ги с чук.

Лекенца като вас е трудно да го разберат, защото са с нисък хоризонт, ама да ви светна - лошото тепърва предстои и ни касае пряко, но за сметка на това сме тотално неподготвени, неадекватни и разкапани.

12.01 2016 в 10:33

Депортация! Мноого е лесно. Както Щатите депортират нелегални емигранти обратно в Мексико и латинска Америка, така и Европа може да депортира обратно. Какъв е проблема? Има достатъчно законови вратички, които позволяват това да се случи. И без това повечето нямат нищо общо със Сирия и войната там, а са просто глутница нагли икономически емигранти, които приобщават циганския манталитет.

12.01 2016 в 09:26

Къде е нашата полиция, а общинската полиция с какво се занимава?? Явно и за тях мигрантската престъпност е табу.

12.01 2016 в 08:37

Понякога имам чувството, че сме врагове с управлението ни, последно време това чувство се случва по-често. Ясно ми е, че народът не винаги знае какво е добре за него (както едно дете), но в случая си имаме проблем, който може да се изостри в бъдеще. Всички го знаем. Нашите обаче не взимат мерки. Може да нямаме най-кадърните управляващи, но не са и олигофрени. И не взимат мерки. Някак си се вижда, че не са те хората, които взимат тежките решения. Вървим с една крачка с Европа (която се оказа само Германия). Обаче се вижда, че и там имат сериозен проблем, и че тамошното население се бунтува и недоволства. И по по-горната логика за управлението и народът имаме две опции. Или Меркел е олигофрен, или и тя не взима решенията. Та кой го взима ? Или старицата е изкуфяла.

12.01 2016 в 01:03

.

https://www.facebook.com/1024850230912329/videos/1050980334965985/

.