Quantcast

Торба въздух от Родопите срещу 9 паунда в ebay

OFFNews Последна промяна на 06 февруари 2014 в 09:28 8858 3

Снимка Еbay

Родопски въздух срещу 9 паунда в ebay

Торби с въздух от Родопите се продават в ebay срещу 9 паунда, като се предлагат и различни по големина разфасовки, съобщи БГНЕС.
Обявата е качена на 26 януари,като е посочено, че торбите с въздух са в ограничени количества. В обявата се вижда, че торбите с въздух ще бъдат доставени от Ардино, Кърджалийско.
Продавачът гарантира, че въздухът е 100% органичен и е идеален, ако купувачът има нужда от креативност и творческо вдъхновение. Родопският въздух бил особено подходящ и за създаване на комфорт в офиса и дома, както и за подарък за любим човек.
"Кой не е мечтал за това "да разчупи веригата" от натовареното ежедневие и да избяга в планината, за да се наслади на снежна природа, чист въздух и... тишина! Родопите са най-подходящото място за това. Свеж въздух от Родопите ви потапя в дълбините на планината", се казва в обявата.
Всяка торба с родопски въздух била надписана с датата на производство, а купувачът има възможност да върне торбичката до 14 дни след покупката. Между 3 и 17 март пък ще има разпродажба.
Според обявата в ebay вече са закупени 10 торби с въздух.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.02 2014 в 16:10

Сега да го видим какво ще прави - има поръчки, трябва да ги изпълни. Ако не, могат да го съдят. Ако и те са майтапчии - ще му върнат до 14 дни торбичката за негови разноски. Накрая може и пари да има да им дава :)

06.02 2014 в 10:39

Освен застоят, въздуха отдавна се е вмирисал на полиетилен. Нали се сещате как миришат новите полетиленови торбички като ги отворите. :D

06.02 2014 в 10:10

"Eдна игличка и си там!" :D :D :D