Тони Скот бил на антидепресанти и сънотворни

Елица Мартинова 23 октомври 2012 в 08:56 3121 0

Режисьорът Тони Скот, Снимка: Reuters
Режисьорът Тони Скот, Снимка: Reuters

Смъртта на режисьора Тони Скот официално бе обявена за самоубийство, след като в понеделник съдебният лекар пусна кратка констатация по делото.

В своето резюме съдебният медик Ед Уинтър описва, че по тялото на режисьора са открити множество фрактури, нанесени от тъп удар. Лекарите потвърждават, че Скот се е удавил след скока от моста в пристанището на Лос Анджелис.

Съдебната експертиза посочва, че режисьорът е приемал лечебни дози от приспивателното „Лунеста“ и антидепресанта „Ремерон“.

Цялостната експертиза от смъртта на Скот ще бъде публикувана до няколко седмици.

Звездата от Холивуд сложи край на живота си на 19 август, скачайки от мост в Лос Анджелис. Той е решил да се самоубие, тъй като е имал тумор в мозъка и не е искал да тревожи своите близки.

Тони Скот е брат на режисьора Ридли Скот. Зад гърба си има десетки филми, повечето от които са безспорни хитове в Холивуд.

Сред най-успешните му проекти е филмът „Топ Гън”. В последните месеци преди смъртта му дори възникнаха слухове, че Тони преговаря с Том Круз за продължение на култовата лента.

Скот е известен и с предпочитанията си към актьора Дензъл Уошингтън. Сред най-известните им съвместни проекти са „Мъж под прицел” и „Неудържим”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови