Силен вятър в метро избута детска количка на релсите (видео)

OFFNews Последна промяна на 12 август 2014 в 09:32 6566 3

Майка спаси бебето си от идващ влак в лондонското метро, след като количката на детето буквално бе издухана на релсите от силната въздушна струя, пише Би Би Си.

Записи от охранителни камери на метростанцията в Гудж Стрит показват как детето е оставено от майка му, за да помогне на друг мъж, вероятно бащата, да свалят по стълбите друга детска количка.

Докато около детето няма хора, силният вятър в подземието изхвърля количката с бебето на релсите.

Майката вижда какво се случва и се втурва към релсите, за да извади детето си. За щастие, бебето е спасено, преди на станцията да пристигне влак.

Видео от инцидента: 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.08 2014 в 13:22

Всяка количка има спирачки ! Предполагам че бащата (човека който остави количката там от къде я отнесе течението) е решил, че тъй като е на равно няма къде да иде количката ама на ....

12.08 2014 в 10:18

Защо навсякъде търсим сензация? Замисля ли се някой журналист, как работи метрото? Влакът се движи в тунела като бутало в спринцовка, въздухът пред него се завихря и е в състояние да направи беля на станцията. Има изискване към проектантите, при проектиране на станции да отчитат т.нар. компенсационен обем. Лондонското метро, най-старото, очевидно има проблеми в това отношение - първите влакове са били доста по-бавни от днес...

12.08 2014 в 10:03

Оня със скръстените ръце как пък поне не си ги откръсти. Бахти и боклуците дето имана тоя свят!