Китаец осъди жена си за $120 000, защото била грозна

Последна промяна на 28 октомври 2012 в 16:57 6542 4

Влюбената двойка преди раздора, Снимка: Facebook
Влюбената двойка преди раздора, Снимка: Facebook

Китаец ще получи обезщетение в размер на над 120 хил. долара, защото съпругата му скрила от него, че е претърпяла пластична операция, преди която е била грозна.

Цян Фънг от Северен Китай сключил преди години щастлив брак с красива жена, в която бил много влюбен.

Година след сватбата им се родила и дъщеря им.

Вместо щастливо събитие обаче, появата на бебето шокирала Цян Фънг, тъй като отрочето му се оказало твърде грозно за разбиранията на татко си.

След като споделил притесненията със съпругата си, тя му признала, че преди години е претърпяла пластична операция, преди която не е изглеждала чак толкова добре.

Възмутен, мъжът незабавно поискал развод и компенсация заради скритата истина.

В съда Цян Фънг заявил, че жена му го е заблудила и го е накарала да се омъжат чрез лъжа.

Съдията по делото се съгласил с доводите на възмутения мъж и Цян Фънг получил не само развод, но и обезщетение в размер на над 120 хил. долара.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.10 2012 в 18:42

Не си прав.
Покрай тия идиоти, що изследвания се направиха - имунология, ендокринология, материали за протезиране, тъканна регенерация... Статистика се натрупа, опит, цялата медицина напредна.

Да се направи по нормалния начин - трябва да си д-р Менгеле и някой да те снабдява с унтерменши, по своя преценка кой е унтерменш и кой не. Хем скъпо, хем морално укоримо, хем унтерменшите не сътрудничат много. А сега - унтерменшите не само, че сами се определят като такива, ами и сами, с готовност участват в експериментите. Че ги и финансират даже.

29.10 2012 в 18:31

Ами да беше я питал преди брака ,а не след...

За мен лично щеше да е измама,ако я беше питал преди брака и тя тогава е отричала.

То така стана вече,че при запознанства трябва това да е първият въпрос:"Извинете,вие мъж или жена сте? Имате ли пластични операции?

28.10 2012 в 17:20

Точно така, време беше някой да вдигне ръка и да посегне на простотията наречена "пластична хирургия". От тази гнус вече човек го е страх най-обикновено гадже да си хване бе! Излизаш с готина девойка, то се окаже, че некога си било мъж, друг път се залюбиш сериозно както клетия китаец - народи ти уродчета. Ай сиктир!

Ето една тематична песен: http://vbox7.com/play:020ebf30

28.10 2012 в 17:04

Китаецо, китаецо. В любовта всичко е позволено. Сега тези пари ще идат за операции на дъщерята.
А в Китай нищо не е такова, каквото го описват. Кой знае какви са причините за развода, щом "благовидното описание" е такова драстично.