"Хвърляй си боклука по земята" (галерия)

Николаос Цитиридис Последна промяна на 23 април 2014 в 10:21 10904 5

1/1

7 кофи за боклук в центъра на София осъмнаха тази сутрин пременени в "земен" камуфлаж и с надпис "Хвърляй си боклука по земята". Арт акцията е дело на "Destructive Creation" по случай вчерашния международен ден на Земята. 

"Кофите са за хора, които обичат да си хвърлят боклуците по земята. Вече си имат специално място", споделиха за идеята си арт-хулиганите, които повече от година шарят из София. 

Една от последните инициативи на "DC" бе обгръшането на паметници на деца в син плат в Световения ден за осведоменост за аутизма.

Повече от днешната акция на "Destructive creation" вижте в галерията. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.04 2014 в 13:45

Виждам много млади уж хубави и модерни момичета и момчета да си хвърлят фасовете по земята, особено на спирките. Ако всеки, който не иска това, им ги връща с думите "изпуснахте си нещо", ефект ще има...все някога.

23.04 2014 в 12:37

Хубаво е и разбира се би имало ефект, ако имаше нещо под косите на хората. В България обаче, при положение че 50-60 % са още зомбирани и гледат в захлас(с течащи лиги) бащицата Путин, не ми се вярва да има сериозен ефект.
Злобомире, във времето за което говориш, тези малки и големи мафиоти се наричаха партийни и комсомолски секретари. Те просто заграждаха най-красивите места в България и си строяха резиденции, без да се допитват до никой.

23.04 2014 в 11:55

Злобомире, стига мрънка, недей чака Европа да ни "оправи". Нашите мафиоти са си наш проблем, ние трябва да се погрижим.

23.04 2014 в 11:35

Неадекватен пост в неточната тема. И колкото и да мразя комунизма, тогава беше много, ама много по-чисто, и природата се пазеше повече. Малки и големи мафиоти не строяха хотели и не сечаха гори. Това ли са евроГейските ценности? ЕС с какво помогна? На Русия слага санкции, а на нашите говеда - не? Значи ЕС подкрепя нашите олигарси, защото са послушни.

23.04 2014 в 11:14

Вандали! Соросоиди! Фашисти! Еврогейове!

Как казват на хората къде да си хвърлят боклука и ще правят намеци на баба Пенка от Младост 2 че не е много правилно да си мята торбата с боклука през прозореца?

Вижте ги как съсипват Евразийските ни културни ценности!


_______________

Иначе реакцията на типичен лийдуейец на страна - много яка идея.

Изглеждат доста ефектно.