Динко и Бареков заедно на концерт на Ицо Хазарта в Св. Влас

Николаос Цитиридис 01 август 2016 в 11:59 11722 6

Печално известният тв герой Динко Вълев, който лови бежанци с АТВ по границата, и евродепутатът Николай Бареков се щракнаха за спомен от концерт на Ицо Хазарта в Св. Влас. 

Снимката бързо обиколи мрежата и предизвика разностранни коментари като "Динко с кого се е снимал?" и други. 

Пред OFFNews Бареков разказа, че с Динко се е срещнал първо в Ямбол за по кафе. Рандевуто между тях било уредено от половинката на евродепутата Мария Календерска. 

"Не го познавах и исках да го видя. Понеже съм в чужбина през по-голяма част от времето и не знаех какъв герой е тук. Жена ми ме свърза с него, защото Мария е приятелка с него във Фейсбук. Тя ми разказа за него и така се разбрахме да отидем на концерта на Ицо Хазарта в Св Влас. Аз съм голям почитател, както и Динко. Беше приятно", разказа Бареков. 

Евродепутатът сподели и каква е неговата интерпретация за феномена "Динко": 

"Той не е идеалният герой. На фона на това безобразие в държавата, на това динковско поведение на самия министър председател Борисов, на полицаите, които ги заловиха за каналджийство - ами естествено, че Динко ще е герой. Това е държава на разпаднали се ценности. Политическото статукво така е отвратило хората, че се обръщат към алтернативи, много далеч от политическия естаблишмънт и един от тях е Динко."

Бареков разкри част от разговора си с Динко Вълев, в който ямболията разкрил, че получавал заплахи от "най-високо ниво". 

"Ще ви разкрия, че Динко получил обаждане от жена, която му казала да спре с ходенето по границата и ловенето на бежанци, иначе щели да му унищожат бизнеса. Не ви ли се струва много ГЕРБ-ерски този метод?", разказа Бареков. 

Евродепутатът обещал и среща на Динко Вълев с колеги на Бареков от ЕП, за да разкаже ямболията за проблемите на българската граница, тъй като "българските политици нарочно си затваряли очите". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12270

4

HristoSliven

01.08 2016 в 17:47

Та...кои са тези двамата,които са се снимали на концерта на Ицо Хазарта?

14469

3

случайно прочетох

01.08 2016 в 13:55

Ицо Хазарта сигурно ще е неприятно изненадан ако прочете статията.

63994

2

Red or Dead

01.08 2016 в 12:43

“Модерният евродепутат Бареков“ - новият идол на “умните и красивите“;)

Безценно:)))