"Дейли Мейл" излезе с репортаж за Динко от Ямбол

OFFNews Последна промяна на 10 март 2016 в 16:50 23751 27

Популярното британско издание "Дейли Мейл" днес публикува обширен материал за действията и личността на ямболията Динко Вълев, който у нас доби популярност с това, че сам залавя бежанци по турската граница.

"Ексклузивно: Български "ловец на мигранти" повежда патрули в бронирани автомобили, за да залавя и тероризира бежанци по турската граница... и го описва като спорт", гласи заглавието на британския таблоид.

Пред "Дейли Мейл" Динко обяснява как иска правителството да спонсорира неговите патрули и че се опитва да привлече още хора в редиците си.

Изданието описва Вълев като човек, който смята всеки бежанец за терорист и джихадист.

"Бих го описал като спортна дейност. А никой спортист не ползва насилие", казва Динко в отговор на обвиненията, че тероризира мигрантите.

"Дейли Мейл" описва и действията на БХК по отношение на Динко Вълев. Комитетът сезира прокуратурата за ямболията и организираните от него отряди.

Коментарите под публикацията предимно поощряват действията на Динко Вълев.

"Продължавай с добрата работа". "Браво, Вълев", "Това е истински патриот", "Къде да се подпиша, за да участвам?", гласят коментарите на потребители в сайта.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.03 2016 в 14:06

Не казвам, че е най-доброто решение, то е само част от решаването на проблема и не смятам, че пречи на някой.. Той и да ги хваща, не може да ги прати обратно..но поне прави нещо..

11.03 2016 в 15:18

Щом БХК е против значи действията му са правилни. Браво на момчето!

11.03 2016 в 14:08

Ааа и значи ти си намерила решението на проблема.
Да яхва Динко БТР-а и да почва да се разкарва по улиците.

11.03 2016 в 12:53

ВладО, а представи си групичка от 15тина чернички яки момченца да хванат майка ти/сестра ти/ дъщеря ти на улицата и да и бият шамари и да я обарват, а?? Ами след някоя друга година да няма едно бяло детенце, а само чернички вярващи в Аллах, щото сме много "гостоприемни" и сме се смесили с МНОЖЕСТВОТО!! И това е най-малкото! Хубавичко ли ще ти е? Въобще и не говоря за по-мащабните последствия! Споменавам тези, които лично теб ще засегнат!!

11.03 2016 в 10:59

Мелиндо,

не ми се иска да се случва, ама представи си някой психопат с БТР да почне да се разхожда из селата, а защо не и из градовете под какъвто и да е предлог...
Ще бъде голям купон!

11.03 2016 в 09:56

Към ВЛАДО- Коментарите поощряват "гангстера", както и всеки нормален човек би трябвало да направи! А ние " тъпанарите" много добре виждаме какво е отношението на редакцията..същата като на всеки от "много загрижените" заблудени глупаци, които ще пуснат крадец и изнасилвач в "дома си" и накрая ще си изпатим всички, за ради тях!!!Включително и дъщеря ти, ако имаш такава!

11.03 2016 в 09:49

"Any chance of persuading Dinko Valev to open a branch in Britain?"

Ахахаха, сега е момента за създаването на Първи Частни Гранични Войски с последващи франчайзи из цяла Европа.
Предпочитам моите пари от данъци да отиват за подобни инициативи, отколкото за хрантутене на Банкянския цървул, Плевню Ташака, Перуката на войната, Пръмова и останалата паплач, на която не и пука ама грам за хората.

11.03 2016 в 09:38

"при Азис да си говарят за плетки" - айде и уточнителя ще земем с нас, от мен да мине ;)

11.03 2016 в 09:37

Евала Динко, не се впечатлявай от тези от Хелзиснки комитети и тем подобни - тва са продажни лайна, заради които се случва това, аз и мойте хора те подкрепяме и ако нещата загрубеят ще се присъединим към твойта дружинка.
Ако ние не си опазим държавицата няма кой - няма полиция, няма закони, няма армия, ние сме войската - народа!!!!

11.03 2016 в 09:28

Динко Воевода!

Най-накрая да се появи истински Българин, достоен, силен, умен и всеотдаен в обичта си към изстрадалата МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

Само по този начин ще се оправи нашата БЪЛГАРЯ!