Австралийски министър се присмя на Джони Деп

OFFNews 19 април 2016 в 13:05 3643 8

Австралийският министър на земеделието  Барнъби Джойс се присмя на видео, в което Джони Деп и съпругата му Амбър Хърд се извиняват за нелегалното внасяне на кучетата си Пистъл и Бу в страната.

50-секундният клип, който адвокатът на Амбърд Хърд показа в съда в Куинсланд, е записан от семейството и обяснява защо законите в Австралия са толкова строги.

"Австралия е красив остров с богатство от уникални растения, животни и хора", заявява пред камерата Хърд, като обяснява необходимостта от стриктен контрол и допълва: "Наистина съжалявам, че Пистъл и Бу не бяха декларирани. Опазването на Австралия е важно". 

"Декларирайте всичко, когато отивате в Австралия", заключва Джони Деп. 

Явно обаче извинението на звездната двойка не е прието сериозно от земеделския министър Барнъби Джойс, според който Деп изглежда сякаш се явява на кастинг за "Кръстникът".

"Не мисля, че ще получи Награда на Академията за представянето си", каза Джойс. Той отрече да е режисирал "отвратителното" видео и подхвърли, че би могъл да свърши по-добра работа.  Според него все пак посланието е ясно и се разпространява благодарение на Деп и Хърд.

Амбър Хърд се призна за виновна пред съда за нелегалното внасяне на йоркширкските териери, за което ѝ бяха наложени две тежки глоби. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews