Анита Мейзер във Фейсбук: Аз съм най-достойният представител на България

OFFNews Последна промяна на 23 ноември 2014 в 15:58 38881 56

Мисис България 2014 Анита Мейзер.
Мисис България 2014 Анита Мейзер.

Предизвикалата вълна от спорове и подигравки Мисис България - Анита Желева-Мейзер, написа в личната си Фейсбук страница, че гледайки хората, които са писали по неин адрес, тя е най-достойната представителка на страната ни.

Публикуваме написаното от нея без никаква редакторска намеса:

        ДО ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ И СЪНАРОДНИЦИ !!!!!!

Уважаеми приятели ! Искам да благодаря на всички вас, които ме подкрепихте преди и след участието ми в конкурса Mrs World. Искам да благодаря на Янинка Люцканова, Светослав Йорданов и пиара Наско Лазаров за доверието, което ми гласуваха, давайки ми титлата Mrs Bulgaria, която ми предостави възможноста да участвам. Очевидно и ясно е отбелязано , че титлата е Mrs , а не Miss Bulgaria , което им дава основание да номинират не само по несравнима външна красота , привична за дами до 30- годишна възраст , а и според качества, които те превръщат в дама, майка и достойна жена. Съжалявам за имиджа, който успях да допусна в по-незряла възраст, опитвайки се да загърбя труден момент в моя живот. За моя изненада той ми направи лоша услуга, и предизвика коментари, които дори не съм и предполагала , че съществуват, или поне не отправени към човешко същество.

В еуфорията и позитивните емоции, които изживявах около конкурса, не съобразих, че трябва да подбирам снимките , които публикувам в публичното пространство. Допуснах грешка, от която много хора се възползваха , за да запълнят програмно време или страници във вестниците си. Не ги обвинявам . Това е бизнес, и то много доходоносен. Желая успех на всички вас , и макар , че очернихте името ми дори и за миг не ми е преминала мисъл подобна на тези, с които вие бяхте способни да ме опишете.

Що се отнася до сънородниците ми ... Мили сънародници ! Разбирам, че това , което е предизвикало коментарите ви , е фактът , че нося лента, на която е изписано „България“, от което вие се чувствате лично засегнати, тъй като представям вас. Както Янинка Люцканова обясни конкурсът, в който аз имах щаститето да участвам е частен конкурс, който се провежда и е известен на определен кръг от хора. Аз имах късмета да попадна имено в този кръг от хора , за което не съжалявам , и на никого няма да се извиня. Красивите спомени, които имам от конкурса няма да бъдат заличени от грозните коментари , които чух и видях по свой адрес. Аз лично смятам, че вие като народ и българи няма от какво да се притеснявате или срамувате. Имиджът на един велик народ не може да бъде заличен от един единствен човек. Ако имате съмнение за това и смятате , че имиджът ни като държава стои на тънка нишка, и конкретено моето представяне е преломният момент в срутването на този имидж , тогава наистина бих ви разбрала .

Разглеждайки обаче коментарите по мой адрес , и събирайки общо впечатление за хората, които са ги писали, искам да отбележа с главни букви „ АЗ СЪМ НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ВИ ПРЕДСТАВИТЕЛ „ , и моля ви...изберете възможно най-лошата моя снимка от всички публикувани, за да предобиете представа за душевноста на народа ни. Искам да изясня , че това не засяга българския народ като цяло, а тези до които имах възможноста да се докосна, макар и индиректно през последните дни .

Болно ми е....., ако някой си е задавал въпроса как се чувствам след всички тези обиди. Болно ми е, тъй като както написа варненският журналист и приятел Емилиян Ялъмов във връзка със създалата се ситуация „ Никоя жена не заслужава да чуе това за себе си! Никоя ! ‘“ . И ако все пак някой се интерува, искам да споделя, че по време на престоя си в Solomons Island, MD бях третирана с голямо уважение и респект , както от всички организатори , така и от всички участнички. Дадох всичко от себе, за да прославя България с добро и успях.

Единсвеното за което съм благодарна е , че макар и с лошо предобих известност, за която много хора биха мечтали. Не съм направила зло на никого, а ни най-малко съм заслужила злостните излеяния , изсипали се срещу мен последните дни. Въпреки всичко, аз оставам с позитивни мисли за вас , желая на всички ви да се докоснете до емоциите, които аз имах шанса да изживея.

Що се отнася до имиджа на държавата и вас. Не се притеснявайте ! Другата година съм сигурна, че участничката в подобен конкурс ще бъде възможно най-красивата българка.

По срашното е , че един човек – в нейно лице , не може да оправи иниджа на цяла държава. Моя съвет е да започнем от ядрото , а ядрото , мили сънародници, сте вие. И нека да ви споделя. Това , което прочетох последните дни показва, че ще имаме доста да поработим върху този имидж, и не съм сигурна дали ще успеем до следващия конкурс....

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.11 2014 в 16:49

Тая мазна циганка,е по зле и от мис Крокодил,ама както казва Минаващия,става за едно яко мандръсане!!Ха-хаххх,и по грозни сме мандръсали веее!Я да се надупи на някой мъжага,па да видим грозна ли е ,или си е жива проститутка,заработваща по някоя кинта!Ха-хаахх,надървен уй,посрано дупе не киризи!Хах,това за мъжката част,която се прави на разбираща .

26.11 2014 в 11:45

ИзлЕя, но ИзлИяния. Мисиската и по-скоро зле с правописа.

26.11 2014 в 08:25

Сега госпожата трябва да излезне пред медиите,да развее байрак "Свобода или смърт" и да поиска официален мач с Кличко!

25.11 2014 в 22:06

Жената иска да си оправим имиджа, като я хвалим колко в красива, въпреки, че не е.

24.11 2014 в 20:53

Това същество , което се представя за жена и твърди . че е и красива, да вземе да си заличи профила си във фейсбук и да се скрие някъде , че човек като я види , му идва да овърне и да извика:" Колко грозотия има по тази земя".
Не знам кой , как и кога е решил това недоразумение да представя България, но явно е бил или много пиян , или доста надрусдан, или е гледал това нещо в тъмното !А и на светло да я е гледал, сигурно не знае какво е това красота ! хехех

24.11 2014 в 18:52

zhenata e prava che e nai dostoinata.na taq skapana dyrzhava si ni e nataman

24.11 2014 в 16:23

Колко е лесно да дразниш овцете и да ги облъчваш. Както са я избрали да ни дразни и срами Родитата, така и продължават да ни информират за нея. Съветвам и да не и обръщате внимание това са цигански провокативни номера на един травестит с турски корени.