Мис България от 1967 г. се прочу в интернет

ОFFNews Последна промяна на 21 ноември 2014 в 21:20 86502 17

Бранимира Антонова

Снимка на красивата Мис България 1967 година Бранимира Антонова беше публикувана в световноизвестния сайт 9GAG.

Черно-бялата фотография грабна вниманието на хора из целия свят, които в коментарите си изказват възхищението от красотата на българските жени.Коментарите и споделянията на снимката продължават да растат, а сред изказванията на потребители присъстват и коментари на много българи, които с гордост изразяват възхищението си. Един от тях гласи:

"Чудесен начин, с който да запознаем света с България. Стига само са слушали за всичко лошо, което ни се случва, нека да има и хубави искри, които да палят възхищение, а не съжаление."

Бранимира Антонова е актриса, която у нас е известна повече като първата "Мис България" 1967 г.

Кариерата й определено е успешна и е наситена с 20 участия в различни български игрални филми и телевизионни новели. Между тях са „Мъже в командировка“ (1969), „Бягство в Ропотамо“ (1973), „Приключенията на Авакум Захов“ (1980).

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.11 2014 в 19:54

Бранимира е деликатен и мил човек - и все още очарователна, жизнена и стилна жена, която привлича много одобрителни погледи:)

25.11 2014 в 14:47

Убавица, ама ако имаше подметка в циците, силикон в джуките или поне брада и мустаци щеше да е по-вървежна.
Как иначе да стане "брадърка" или поне певачка?

25.11 2014 в 14:37

Наистина е толкова хубава! A коментарът на Стефко 88 наистина ме стисна за гърлото.

23.11 2014 в 17:55

Мис България67 година ни връща в годините когато се ценеше естествената женска красота, а сега се смята за демонстрация на материално благополучие , колкото си с по - надути цици и устни и други подобни пластики. Мисля ,обаче , че тази "мода " отшумява и всичко ще си дойде на мястото.

23.11 2014 в 17:55

Мис България67 година ни връща в годините когато се ценеше естествената женска красота, а сега се смята за демонстрация на материално благополучие , колкото си с по - надути цици и устни и други подобни пластики. Мисля ,обаче , че тази "мода " отшумява и всичко ще си дойде на мястото.

23.11 2014 в 15:55

Стефко,с удоволствие бих ти стиснал ръката!
ПП.За протокола-Бранимира Антонова е ПЪРВАТА мис България. Когато я "открих" бях толкова заинтригуван , че се свалих някои филми в които участва(има ги в З..а).Това момиче наистина впечатлява!

23.11 2014 в 15:37

Пичове ,знаете ли какво ,жалко че, голяма част от жените вече не са дами. Сега като се замисля, колко лекомислени са повечето и как се стремят да са "модерни" ,космополитни ... си давам сметка ,как ние мъжете станахме такива говеда. Истински Дами няма как да харесат нас , но пък не липстват жени, винаги сме имали ... Това говори за деградация, замислете се. Една дама е трудно достъпна и си знае добре цената. Това с лошите момчета дето ги харесват жените... направо се изроди... Мисля ,че ако решат в България да снимат филм за бандитските групировки в американските затвори , тука по улиците за 20 минути ще съберат и ангели на ада , и арийско братство, и мексиканци имаме в повече даже (тях може и да не ни ги връщат)...Превръщаме се в нещо ужасно: нямаме речник,нямаме обноски, забравяме праздници и подобни тъпотии, пренебрегаме жените във всяко решение... Може би трябва да си направиме сами жените дами, щото за последните 10-15 години и те потъват надолу заедно с нас. И двата пола снижават критериите си за другия. Трябва да ги стягаме преди да забегнат ей... помнете ми думите. Сега отивам да купя китка на моята, ей така, без повод ,да се зарадва, че не е виждала цвете един господ знае от кога и бутилка винце, да се усмихне малко на "прасето" отсреща. Ще се опитам да си наложа , че и жената си има нужда от внимание от време на време. Направете го и вие за да си имаме Дами а не "коври".

23.11 2014 в 15:16

Ив, второто е. Все още има доста красиви българки. Които са си красиви, дори и естествени, без гримове, екстеншъни и тем подобни простотии. Най-приятна е естествената красота.
А конкурсите за красота отдавна са пародия в България. Както са пародия и повечето конкурси за работа, например. Цялата ни държава е пародия.

23.11 2014 в 13:49

Гледам Бранимира и гледам Анита Желева - Мейзер (тазгодишната) и не разбирам... това значи ли че като нация погрозняваме, или значи че 100% Анита си е купила титлата...все някак си не вярвам в първото... боже, колко красиви момичета познавам и са ми приятелки, ама за тях никой не е чул... Анита Желева е просто пародия, някаква подигравка, не е за вярване...

23.11 2014 в 08:57

Това е типичната арийска (иранска) красота и доминиращия тип жени в България! А не славянско-тракийски както искат да ни изкарат!