"БСП, ДПС, „Атака” и АБВ са организирани престъпни групи"

ОFFNews Последна промяна на 08 юли 2015 в 22:21 8074 10

Методи Андреев.

"БСП, ДПС, „Атака” и АБВ се явяват организирана престъпна политическа група, която защитава тежката престъпност, като не иска да реформира съдебната система", заяви пред bTV Методи Андреев.

По думите му с отказа да се подкрепят промените се блокира антикорупционната политика.
„Целта на промените в Конституцията беше да се даде възможност правосъдната система да заработи, да се реформира, да няма ненаказани престъпления и организирана престъпност, да няма недосегаеми крадливи политици”, заяви той.

Вчера обаче комисията по промените в Конституцията към НС не прие на първо четене законопроекта за изменения в нея. "За" гласуваха ГЕРБ, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и един човек от БДЦ, с "не" се обявиха от БСП, ДПС, АБВ и „Атака”.

„Как с този ВСС ще правим антикорупционна политика? Питайте българските граждани дали вярват на съдиите във ВСС?”, коментира Андреев.

Според него участниците в бъдещото антикорупционното бюро трябва да бъдат проверени за почтеност. Те е редно да бъдат проверени от прокурор, който сам преди това е минал проверката. 


Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.07 2015 в 08:09

Това и децата го знаят. Въпросът е какво се прави за въдворяването на тези престъпници в затворите?
Пеевски, Сидеров, Местан/Доган, Станишев, Овчаров и много други отдавна трябваше да гният в пандиза, а не по банките в НС!

09.07 2015 в 07:19

//А ДС-МВРо-вците защо ги прикриваш, бе Мето?//
Логично - защото е един от тях.

09.07 2015 в 01:57

А ДС-МВРо-вците защо ги прикриваш, бе Мето?

08.07 2015 в 23:48

Господин ,Андреев,като знаеш толкова много за ченгетата от ДС,като изчете толкова досиета,не знаеш ли кои са господарите на боЙко боРисов?Не знаеш ли как ДС създаде герб и тури тиквата за неин лидер?Защо напусна СДС и прехвръкна в герб?Като толкова смело ,право в очилата на Цветанка Ризова говориш за агент "гоце" за олигархията д/п/с,защо не кажеш нещо и за уж десния боЙко бориСов?Как да се борим срещу мафията ,като си имаме баш мафиота боЙко на върха?

08.07 2015 в 23:32Тоя е по-кух и от соросоидите,изказали се под статията;)

08.07 2015 в 23:15

Браво, Методи ! Горд съм, че има хора като теб в управлението. С възможността да гласуваме от чужбина в следващия парламент ще има по-малко нищожества от БСП/ДПС/АТАКА. Ще се върнем да живеем в България един ден не само с капитал и образование, но и с много енергия ! Ще осигурим на съгражданите ни роми, средства да съществуват нормално и да не мислят за "бране на желязо" само и само да се нахранят - напук на заблуденото поколение от комунизма което ги развъди и мрагинализира с расизма, простотията и ограничеността си !! А Путин с Крим такъв автогол си вкара, че все още не могат да се сметнат загубите на политическо и икономическо ниво за Русия. През 2015г отлива на капитал се очаква да достигне 75 млрд . швейцарски франка, а БРИКС призна долара за валута за разплащане отново ! Саша Безуханова е пример за нас, а това е само началото !!

08.07 2015 в 23:07

До red or dead:
...и дай боже, лустрация и съд за такива червени боклуци като тебе. Да се почва от Че-кавали,комунисти, батакисти,дпс-ри и такива подобни, продажници- русолизци !

08.07 2015 в 22:54


“простолюдието“ гласува последните години за герП и резултатите са видни, за огромно съжаление.

Октомври месец очаквам герП да достигнат висините на БКП от 99.99 % и още прииждаха да гласуват:)

Аз вече надежди не тая, просто трябва да си изпием чашата с горчилката до дъно и който оживее значи ще да е извънземен

08.07 2015 в 22:49

Dooooh... Те всичките са ни такива.

08.07 2015 в 22:40

Ако простолюдието не ги разпознава като такива и гласува за тях, то е безмислено да се обитава една и съща територия.