Жандармеристи от Слънчев бряг откриха 2000 паунда и ги върнаха на собственика им

OFFNews 20 юли 2016 в 11:16 5704 2

Сумата от 2000 английски паунда, както и множество лични документи и вещи, бе възстановена на английски турист, отседнал в Слънчев бряг, след като бяха открити от трима служители на жандармерийската част в Кърджали, командировани в курортния комплекс.

Жандармеристите Емил Карамфилов, Лъчезар Кючуков и Исса Емин застъпили вечерна смяна като около 03.00 ч. днес на плажната ивица в близост до х-л „Нептун” в Слънчев бряг, забелязали множество разхвърляни на тревата и пясъка лични документи, кредитни карти, лични вещи и пари.

След проверка станало ясно, че нещата са собственост на английски турист, отседнал в курортния комплекс, като съобщили за намерените вещи и пари в дежурната част на Районно управление – Несебър.

Жандармеристите се върнали в полицейското управление, за да оставят откритите вещи и 2000 английски паунда, като заварили собственикът им да заявява за липсата им.

Със заповед на началника на Районно управление Несебър тримата жандармеристи са наградени с обявяване на „служебна благодарност”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!