За 12-а година Вечер на добродетелите подкрепя грижата и развитието на най-нуждаещите се деца

OFFNews 11 октомври 2021 в 14:40 858 0

На 25 октомври фондация „За нашите деца“ организира най-голямото си благотворително събитие за годината – „Вечер на добродетелите 2021“. То ще се проведе на живо в Sofia Event Center, Paradise Center при спазване на всички противоепидемични мерки.

Вече 12 години "Вечер на добродетелите" събира социално отговорни лидери в нашето общество - представители на бизнеса, на неправителствения сектор и на културните среди, за които инвестирането в развитието на децата още от раждането е основа за постигането на развито и проспериращо общество в България

Каузата, която обединява всички партньори и гости на събитието, е грижата и развитието за най-нуждаещите се деца. Целта на фондацията е през следващата година чрез комплексите си за ранно детско развитие в София и Пловдив да достигне и подкрепи поне 2500 деца в ранна възраст и техните семейства.

Чрез набраните по време на "Вечер на добродетелите" средства специалистите ще могат да окажат психологическа, социална, логопедична и рехабилитационна подкрепа и да отговорят адекватно и навременно на потребностите на децата и родителите, за да преодолеят трудностите, с които се сблъскват. Фондацията ще положи всички усилия да върне фокуса на общественото внимание върху децата, които са най-потърпевши от кризата, но и глобално забравени. Защото задачата на всяко дете е да бъде дете, а грижите за тях – те са за нас, възрастните.

Водещи на "Вечер на добродетелите" 2021 ще бъдат актьорът Юлиян Вергов и неговата дъщеря Алина, а в програмата ще се включат Орлин Павлов, звездата от “България търси талант” Евгения Кринчева и вокална формация “Нуша". По традиция Вечерта включва и благотворителен търг с ценни предмети на изкуството и преживявания с висока емоционална стойност, дарени от благодетели и съмишленици на каузата.

Чрез събитието гостите ще се докоснат до реалните съдби на деца и семейства, променени с подкрепата на фондацията и ще си припомнят, че всеки има силата да бъде променотворец, стига да носи в себе си съпричастност и желание да помогне.

"Вечер на добродетелите" се организира с подкрепата на генералния спонсор "Дънди Прешъс Металс", генералните партньори Special Events Group, Sofia Event Center и XREAL, сребърните спонсори Interlogistics Holding Limited Sofia, EOS Matrix, SiteGround, Compass Invest и партньорите от Red Devil Catering, the Smarts, J Point Group и Арлет.

Повече за събитието може да научите ето тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки