Ексклузивно Иван Калчев - Глиги: Връщам се, за да участвам в същата война, но с други средства

ВУЗФ с безплатен уебинар днес по дигитален маркетинг

OFFNews Последна промяна на 31 март 2020 в 11:00 1328 0

Безплатен уебинар за дигиталния маркетинг и неговите приложения в бизнеса организира днес, 31 март, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Той започва в 18.00 часа. 

В рамките на час гл. ас. д-р Бисер Райнов ще помогне на участниците да разберат основите на дигиталния маркетинг. Преподавателят от ВУЗФ "има значителен опит в областта на финансовата отчетност и анализа на бизнес проекти, като през последните години интересът му е фокусиран основно върху сферата на бизнес анализите и измерванията, свързани с онлайн проекти", пишат от висшето училище. Д-р Райнов е и един от инициаторите за създаването на магистърската програма по дигитален маркетинг във ВУЗФ.

По време на уебинара гл. ас. д-р Бисер Райнов ще отговори на въпросите кои знания и качества са необходими, за да се направи първата крачка към онлайн бизнеса. Той ще сподели и какви са възможностите за създаването и развитието на кариера в дигиталното пространство. С примери от практиката ще посочи най-честите грешки, които стават причина над 95% от онлайн начинанията да пропадат още през първата година. За да запознае интересуващите се в дълбочина с добрите и лошите страни на дигиталния маркетинг, гл. ас. д-р Райнов ще се погрижи и за разбиването на съществуващите митове и легенди за "онлайн" средата и развитието на бизнес в нея - допълват от ВУЗФ

Местата за едночасовия уебинар по дигитален маркетинг са ограничени, а регистрацията става с предварително записване на е-мейл адрес: marketing@vuzf.bg.

От 30 март ВУЗФ започна да провежда всичките си лекции, упражнения и консултации дистанционно чрез платформата си за дистанционно обучение. Паралелно с това, Лабораторията за научно-приложни изследвания към университета VUZF Lab започва да провежда и корпоративни онлайн обучения и консултации на фирми, с които да им помогне да преодолеят кризата, която COVID-19 ще причини на икономическо ниво. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови