ВУЗФ открива магистърска програма съвместно с лондонската компания SBR Consulting

OFFNews 03 август 2018 в 10:50 1468 0

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) открива нова магистърска програма „Системи и умения за продажби, коучинг и мотивация на търговци“ съвместно с лондонската компания SBR Consulting.

В нея ще преподават както преподаватели от ВУЗФ, така и експерти от английската организация.

Заедно с дисциплини като онлайн продажба и маркетинг, консултативно продаване Business-to-business (B2B), директни продажби на крайни клиенти – B2C, и поведенчески финанси, студентите в новата магистърска програма във ВУЗФ ще изучават още предмети, с които да изградят незаменими умения за презентиране и убеждаване, които са ключови при изграждането на търговски взаимоотношения.

Дисциплините „Преговори и развитие на ключови клиенти“, „Говорене пред публика и презентиране с увереност“, „Пазарна стратегия, методология и процес на продаване“ и „Коучинг, управление и развитие на търговски екипи“ са част от учебната програма на новата магистърска програма във ВУЗФ. Приемът за нея вече е открит. За магистратурата могат да кандидатстват бакалаври с успех не по-нисък от „добър“ на дипломата за завършено висше образование на образователно-квалификационните степени „специалист”, „професионален бакалавър”, „бакалавър” или „магистър”

След като апликират кандидатурата си, кандидатите ще преминат през индивидуално интервю. Повече информация може да откриете на уебсайта на програмата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews