VIASAT WORLD с нови над 75 хитови заглавия за филмотечния TV1000

Сделката с Paramount е за над 150 часа филми, сред които „Как да си дресираш дракон“, „Терминатор: Генезис“ и „Копланд“

OFFNews 01 юни 2021 в 00:50 1797 0

Международната медийна компания Viasat World, представяща в България ТВ каналите TV1000, TV1000 Русское кино, Epic Drama, Viasat History, Viasat Nature и Viasat Explore, обяви, че е сключила споразумение с ViacomCBS Global Distribution Group, в чието портфолио са компании като Paramount Pictures, SHOWTIME Networks, Nickelodeon, MTV Entertainment Group и Miramax.

В резултат на сделката библиотеката на филмотечния TV1000 на Балканите ще се обогати с кинозаглавия на Paramount Pictures.

Споразумението за балканския регион между разпространителя за Централна и източна Европа и голямото холивудско студио е за 76 заглавия или общо 154 часа филми, включително заглавия като „Ема“, „Как да си дресираш дракон“ и „Терминатор: Генезис“.

Някои от тези филми ще се появят в ефира на TV1000 още през юни.



Силвестър Сталоун в „Копланд“. TV1000.

Карин Хейджинк, вицепрезидент Съдържание, маркетинг и продукти на Viasat World, коментира:

“Очаровани сме, че осигурихме тази сделка с ViacomCBS Global Distribution Group, която ни дава фантастичен пакет от оценени високо от критиката заглавия, носители на награди, както и евъргрийн комедии и трилъри за TV1000.

От модерни класики до хитове в своя жанр като „Животът е прекрасен“, „Копланд“ и „Ема“, през трилър поредици като „Пръстенът“, до блокбастъри като „Терминатор: Генезис“ – предстоящата програма изглежда по-добре от всякога.

TV1000 вече има репутация на ТВ канал, който донася най-добрите филмотечни заглавия на малкия екран и очакваме с нетърпение да видим как зрители ще оценият новите попълнения от каталога на Paramount.”

Някои от тези заглавия ще бъдат в ефир още през юни като „Как да си дресираш дракон“ е с премиера на 27 юни, неделя, от 15:20 часа, а „Ема“ – в същия ден, от 22:00 часа.

Гуинет Полтроу в „Ема“. TV1000.

За пълната програма на филмотечния канал – посетете www.TV1000.bg
Следете и www.Facebook.com/TV1000BG

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови