Вълкът от Уолстрийт с билети на 50% за студентите (видео)

ОFFNews Последна промяна на 11 март 2015 в 15:26 8086 1

Джордан Белфърт.
Джордан Белфърт.

Джордан Белфърт, по-известен у нас като истинския Вълк от Уолстрийт, ще пристигне в София на 7 април в Sofia Event Center, за да проведе своето обучение за успешни продажби.

Най-скъпите билети вече са изчерпани, но специално за студенти организаторите пускат в продажба 100 билета от категория Silver с отстъпка от 50%, които могат да бъдат закупени чрез представяне на студентска книжка и със заявка на и-мейл [email protected]

„Можете да напишете собствената си история на успеха, защото пристигам в България на 7 април тази година, за да преподавам моята система Straight Line Persuasion System, която ще ви научи как да бъдете предприемачи и да печелите пари”, заявява Белфърт във видео поздрава за родната публика.

Софийското събитие е част от световното турне на Белфърт, с което той популяризира системата си за убеждаване и продажби. Преди България Джордан ще посети Лондон, Сидни и Мелбърн.

Най-големите фенове на Джордан Белфърт могат да подгреят като изгледат неговите кратки видеа – уроци, базирани на разработената от него Straight Line Persuasion System, които той периодично заспива и публикува в личния си блог и в Youtube канала си The Wolf of Wall Street. Според Джордан някои от най-важните правила за постигането на успех в продажбите и убеждаването са:

- Създаването на синхрон между участниците в разговора на съзнателно и подсъзнателно ниво;

- Спечелването на събеседника в първите 4 секунди от разговора;

- Контролиране на емоциите и настроенията;

- Изграждане на ясна и удовлетворяваща визия за бъдещето;

- Управляване на системата от вярвания и изключване на тези, които ни демотивират;

- Създаване на стратегия;

- Повишаване на стандарта на изискванията и представянето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X