Quantcast

Валери Симеонов: Слънчев бряг напива туристите с чист спирт и есенция в кофи

OFFNews Последна промяна на 20 юни 2017 в 10:01 15967 4

Снимка Нова тв

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви война на алкохолния туризъм в Слънчев бряг. В интервю за сутрешния блок на bTV той се закани да вземе мерки срещу т.нар. bar crawl - обикаляне от бар на бар, обикновено с цел напиване. 

В Слънчев бряг това е организирана дейност от някои туроператори и евтини заведения. Можете да видите туристите с кофички, в които евтините заведения сипват "чист спирт от близките карнобатски или пещерски фабрики", забъркани с есенция, обясни Симеонов.

Вицепремиерът, сред чиито ресори е и туризмът, гостува в студиото по повод изказването си в Туитър от вчера, че което се закани на шумните заведения в курорта с репликата от филма "Вчера": "Ще видите кон боб яде ли".

Симеонов описа практикувания масово от чужденците bar crawl: „Силно опиянени младежи, които се движат на тумби от по 100-200 човека със съдействието на „Слънчев бряг” АД, които за сто човека вземат 50 лв., за 200 – 75. Това е съсипване на реда в курорта за без пари, коленичене пред всички желания. Може скоро да се открият будоари по улиците за сексуални услуги”.

Смятам, че Слънчев бряг като всички други курорти трябва да даде възможност на своите гости да почиват, което означава тишина след 12 ч, отсече Симеонов. Летуващите там през последните 12 години са нараснали с 80%, а приходите остават същите, което ясно показва, че опошляването на курорта влияе върху постъпленията, коментира той.

Според него Слънчев бряг трябва да потърси друг модел на работа и да се цели да се превърне в тризвезден курорт, за да се увеличат приходите. От настоящото положение страдат както туроператорите, които искат да предложат нормална почивка на летуващите, така и заведенията, които са инвестирали в обслужване, интериор и асортимент, който не се изчерпва със субстанцията в кофичките, добави Симеонов.

Вицепремиерът посочи, че оттук нататък в заведенията ще влизат комплексни групи за проверка от няколко контролни органа, като няма да се мерят само нивата на шум, а ще проверяват схемите за евакуация, пожарогасителите, температурите в хладилниците, договорите на работниците.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22092

4

Стефан

21.06 2017 в 03:36

Хи-хи! А с мръсен спирт ли да ги наливат?
Макар че на ония скотове и технически хидролизат им е излишно луксозно.
Едно време на Слънчев бряг имаше камила - да се снимат с нея туристите. Сигурно пак трябва да домъкнат. А също така и камил, понеже сексуална толерантност. Да им сипват в спирта камилска пикня, според сексуалната ориентация.
После слънчевия бряг може да кандидатства за местна марка, защитена като ценност от ООН, и да печели още повече.

Симеонов, не ставай за смях - остави гетото да живее както му харесва! Единствения начин да го промениш, е като го срутиш. Ма ти не си готов за това, така че се прави че не знаеш.

38251

1

Denis Rizanov

20.06 2017 в 10:13

"...Ето това е Содом и Гомор..."
каза далавери балевски в студиото, настоящ вице-премиер на банкянския боклук.

"...Нека по време на председателството ни на ЕС покажем че не сме задния двор на Европа..."
каза уиуи кацата, а.к.а. Снегорина, бившия, настоящ министър на най-новото министерство за българското председателство на Съвета на ЕС.

Найс, а?
Ало, шорошомастиите, не си мислете, че надничайки от влажното тъмното място, което наричате "дом", може да осъзнаете когнитивния дисонанс спуснал се над шопското поле.