В Дружба 1, Подуяне и Бъкстон без вода заради ремонти

OFFNews Последна промяна на 29 юни 2022 в 05:00 697 0

Вода

Снимка Архив

Заради ремонти спират водата в столичните комплекси Подуяне, Дружба 1 и Бъкстон.

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, 29 юни, предупреждава дружеството.

На ул. "Капитан Димитър Списаревски" в ж.к. "Дружба" 1 ще се подменят спирателни кранове, заради което от 10 до 22 ч няма да има вода в района между: бул. „Христофор Колумб", ул. „Искърско шосе", бул. „Кръстю Пастухов" и ул. „Кап. Димитър Списаревски". Ако дейностите продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури две водоноски на ул. „Тирана“ пред магазин „Макс“ и на пазара пред пощата.

Монтаж на пожарен хидрант по ул. „Георги Паячевич“ в кв. „Подуяне“ налага спиране на водата от 9 до 19 ч в района на: ул. „Георги Пеячевич“ от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Голаш“. Ако дейностите продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на ул. „Георги Паячевич“ № 61.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Кота 1050“ в ж.к. „Бъкстон“ водата ще бъде спряна от 10 до 18 ч в района на ул. „Кота 1050“ от ул. „Иван Сусанин“ до ул. „Купените“. Ако дейностите продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на кръстовището на ул. „Кота 1050“ и ул. „Иван Сусанин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или с безплатен SMS.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови