Управителят на Oxygen: През април си плащаме наема, през август ни спират музиката

OFFNews 14 август 2017 в 07:41 8861 3

Управителят на Оксижен: През април си плащаме наема, през август ни спират музиката

В проверените през уикенда заведения в Слънчев бряг, в които участва и вицепремиерът Валери Симеонов, не са констатирани никакви нарушения. Това твърдят собствениците на двете заведения - "Oxygen" и "Bedroom". 

Пред Нова тв управителят на "Oxygen" Даниел Петков заяви, че в протоколите от проверката е посочено, че не са констатирани никакви нарушения. Той заяви, че не е коректно властите да заявяват мерките, които смятат да приложат в разгара на сезона.

"Април месец си плащаме наемите, а се оказва, че институциите искат да установят тишина в комплекса, което не е коректно", каза Петков. Той обясни, че в заведението силата на шума се контролира чрез музикалната уредба.

Собственикът на "Bedroom", където Валери Симеонов беше осврикан от персонала и клиенти на заведението, заяви, че акцията е била показна.

"Ние бяхме потърпевши, защото по никакъв начин, от 10 години съществува този обект, ние сме били винаги 100 % законов обект. Нямаме до момента един съставен акт", каза той пред Нова тв.

Според него нарушаването на нощната тишина е "много абстрактно понятие", тъй като фоновият шум в Слънчев бряг е много висок. Той обясни, че въпросната Наредба №1, по която заведението трябва да намали децибелите, не забранява работата му. 

"В Слънчев бряг ако не се случи нещо, то не е Слънчев бряг. Важно е да се говори за Слънчев бряг, за съжаление, негативно", коментира Елена Иванова.  

Според нея в двете заведения са били около "2-3 хил. души", които са избрали да се забавляват в Слънчев бряг през уикенда. "Тези хора са решили да оставят парите си в България и ние се стремим да изгоним и малкото хора, които са решили да изхарчат парите си за родната икономика", коментира тя. 

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

2

senester

14.08 2017 в 15:23

"В заведението силата на шума се контролира чрез музикалната уредба". Тоя DJ не е ли открил копчето,с което се намалява шума,идващ от уредбите му.Напълно основателно съм отписал от картата си за почивка лайноморието

12021

1

bls

14.08 2017 в 09:20

Човек ако е чужденец и чете и гледа български медии, ще остане с впечатлението, че сал едничът морски курорт в България е слънчака ..