Старши комисар Николай Спасов е новият директор на ОДМВР-София

OFFNews Последна промяна на 26 юни 2018 в 14:01 1575 0

Старши комисар Николай Спасов е новият директор на ОДМВР-София

Със заповед на министъра на вътрешните работи за Директор I степен на ОДМВР-София е назначен старши комисар Николай Спасов. Той бе представен пред ръководния състав на областната дирекция от главния секретар на МВР - гл. комисар Младен Маринов, съобщиха от пресцентъра на МВР.

„ОДМВР-София се очертава като най- сложната дирекция по отношение на структура и специфика на обслужваната територия. Ст. комисар Спасов е професионалист с голям опит в подобна среда. Познавам неговите качества и съм уверен, че ще справи, както го е правил и досега“, обяви гл. комисар Маринов, подчертавайки, че очаква от служителите на дирекцията активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми.

„Винаги намирам начин да изпълня поставената ми задача. Искам до себе си работещ екип“, е заявил новият ръководител на ОДМВР-София.

Старши комисар Николай Викторов Спасов започва работа в системата на МВР през 2008 г. Последователно е заемал различни ръководни длъжности, сред които зам.-директор на ОДМВР-Варна и директор на ОДМВР-Добрич.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !