Справка за дължими суми и заявяване на равни месечни вноски за парно вече и онлайн

OFFNews 22 февруари 2023 в 14:44 1485 0

Топлофикация

Снимка toplo.bg

Топлофикация София

От днес клиентите на Топлофикация София, които имат регистрация в профила "Моят портал" на www.Toplo.bg, ще могат да извършат онлайн 17 от най-честите услуги, заради които посещават клиентските центрове. Сред тях са справка за дължими суми и заявяване на равни месечни вноски за парно.

"Дружеството продължава политиката си на обновяване и надграждане на електронното обслужване", съобщиха от Топлофикация София. 

Клиентите ще могат да заявят желаната от тях услуга с няколко клика, а в пакетът са включени седемнайсет от най-честите поводи за посещение на клиентските центрове: промяна на равни месечни вноски, заявление за възстановяване на сума от изравнителна сметка, справка дължими суми, справка извършени плащания и др.

Индивидуалната платформа „Моят портал“ е свободна за достъп от всички клиенти на дружеството след регистрация с актуален имейл адрес. До момента тя предоставяше на абонатите възможност да получават съобщения за планови ремонти и аварии, известия за просрочена фактура, справка за издадените фактури през последните 36 месеца и др.

Новият пакет електронни услуги е разработен със сигурен процес по идентификация на клиента - чрез системата за е-автентикация на Министерството на електронното управление, допълват от дружеството.

Модулът дава възможност клиентът да заяви и проследи статуса на исканата услуга, да заплати онлайн дължимите такси, както и да получи междувременна обратна връзка по своето заявление.

Допълнителна информация и съдействие клиентите могат да получат на тел. 0700 11 111, имейл [email protected], както във фейсбук профила на дружеството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков