София: Спират водата в Захарна фабрика и Надежда 4

OFFNews 01 юни 2023 в 05:00 795 0

Ремонти спират водата в някои столични райони.

Снимка Архив

Ремонти спират водата в някои столични райони.

"Софийска вода" предупреждава за планирано спиране на водоподаването в някои столични райони днес, 1 юни, заради ремонти.

Във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности на ул. „Кукуш“ 1 в ж.к. „Захарна фабрика“ водата ще бъде спряна от 9 до 21 в района на ул. „Билянини извори“, бл. 56, бл. 57, бл. 58 и фирма „А1 България“ ЕАД. Ако те продължат над 12 часа, дружеството ще осигури водоноска на кръстовището на ул. „Кукуш“ и ул. „Билянини извори“.

Изпълнение на строително-ремонтни дейности по ул. „Днепър“ в ж.к. „Надежда“ 4 налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа в района между: ул. „Христо Силянов“, ул. „Ген. Никола Жеков“ и ул. „Търговска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури водоноска на кръстовището на ул. „Търговска“  с ул. „Днепър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването чрез имейл или безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови