Сертов бил в добро физическо и психическо здраве

OFFNews 12 януари 2015 в 15:58 4641 5

Сертов бил в добро физическо и психическо здраве

Петко Сертов бил в добро физическо и психическо здраве. Това обясниха от СДВР пред журналисти, след като днес стана ясно, че бившият шеф на ДАНС се е върнал в България късно снощи. 

Снощи след 01:30 е получена телеграма, от която става ясно, че на 12.01 на ГКПП-Кулата влиза лек автомобил, управляван от Тодор Сертов, брат на Петко Сертов. В колата са се возели жената на Сертов и самият той, обясни Христо Терзийски, заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

От полицията провели разговор със Сертов, като той е разпитан за това дали е бил обект на посегателство. От обясненията му станало ясно, че той не е бил жертва на престъпление.

Издирването на Сертов е прекратено.

„Не е постъпвала информация за катастрофа с участието на Петко Сертов от Гърция", каза още Терзийски. По-рано днес вътрешният министър Веселин Вучков каза, че според обясненията на Сертов той бил претърпял пътно произшествие в Гърция, което наложило оставането му в страната за лечение. 

"23 декември считаме за деня, когато за МВР случаят с Петко Сертов беше изяснен", каза заместник главният секретар на МВР Георги Костов. Той не конкретизира какво средства е похарчило МВР по разследването на случая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!