Сериозни ремонти по улиците на София започват от днес

OFFNews 07 март 2019 в 12:29 4433 1

Сериозните ремонти по улиците на София започват от днес, 49 фирми работят на също толкова места в столицата. 

Това обяви зам.-кметът Дончо Барбалов, който провери ремонтните дейности на ул. „Русалка“ между „Черковна“ и „Васил Друмев“. Миналата година бяха ремонтирани над 1200 улици с 38 млн. лева. надявам се тази година да не са по-малко, уточни Барбалов. 63 млн. лева са предвидени в бюджета за капиталова програма, допълни той.

През март стартира ремонт по ул. "Каменоделска", където предстои подмяна на трамвайното трасе и трамваят ще бъде спрян до средата на август. Ще има автобус, който ще поеме движението. След 15 юни за 1 месец ще бъде затворена за автомобили ул. "Черковна", защото "Топлофикация" ще ремонтира свой колектор напречно на улицата", уточни Барбалов. Предстои ремонт и на бул. „Президент Линкълн“ в кв. "Овча купел". 

Столична община ще следи стриктно за изпълнението и качеството на ремонтните дейности и ще налага глоби на фирмите при нужда, увери Барбалов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11912

1

бацка

07.03 2019 в 14:36

"Столична община ще следи стриктно за изпълнението и качеството на ремонтните дейности и ще налага глоби на фирмите при нужда, увери Барбалов. "

Нямаме съмнение, че ни уверява. Може би дори и той го вярва.
 
X

Да помогнем на украинските деца!