Сайтът "BG-Mamma" с нов собственик

OFFNews Последна промяна на 08 април 2015 в 15:46 28215 7

От началото на тази седмица сайтът BG-Mamma има нов мажоритарен собственик. Любен Белов придоби акциите на Иван Николов от дружеството НЕГ.БГ АД.

Любен Белов е предприемач и управляващ съдружник във фонда за рисково инвестиране LAUNCHub, както и създател на "Нетинфо".

"Инвестиционният и стратегически опит на Любен Белов в областта на дигиталните продукти и интернет сферата в България ще допринесе съществено за по-нататъшното развитие на BG-Mamma като сайт и общност и за утвърждаването ѝ като предпочитан партньор", пише в официалното съобщение.

За временно изпълняващ длъжността изпълнителен директор е избрана Марина Кузманова, която ще е на поста до назначаване на ново ръководство.

"Екипът на BG-Mamma на оперативно ниво се запазва в същия състав и за потребителите, клиентите и контрагентите на BG-Mamma и НЕГ.БГ няма да има промени, свързани с нормалната работа на сайта, включително и в лицата за контакт, с които са работили досега", заявява Марина Кузманова в официалното съобщение.

BG-Mamma е най-голямото българско онлайн общество, като по данни на компанията има над 875 хил. уникални потребители всеки месец, като достига до над 20% от интернет аудиторията у нас. Форумът има над 300 хил. регистрирани потребители, които са създали над 550 хил. теми и са публикували над 30 млн. мнения.

Преди година популярният форум за майки в интернет BG-Mamma.com се разцепи и от него излязоха два подобни, но по-малки форума. Потребителките на паралелния форум "Алтернатива" обвиниха създателката на оригиналния форум Марина Кузманова, че е променила първоначалната идея на сайта и той вече не е място за свободно споделяне на опит.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.04 2015 в 10:48

Нет, ти си идиот.
Марина и Юлиян Кузманови са създателите на бг-мамма.
Какви глупости пишеш и защо въобще го правиш?
Все още има достатъчно хора, които ясно си спомнят как започна всичко и защо се развали напоследък.
Успех на Мамма и дано успее да върне бг-мамма към първоначалната идея и да удържи напора на вселенската простотия, който за пореден път ще се излее върху нея.

09.04 2015 в 20:53

Аз пък чух, че Иван Николов ще купува форума на отцепниците от бг-мама, за да прави интернет магазин за био млечни продукти.
Вярно ли е?

09.04 2015 в 19:13

Аз съм Димитър Динев.. известен още като BeaZtiE..
Но никога не съм бил СЪЗДАТЕЛ на сайта.. Помагал съм на Марина и Юли в начинанието.. но това не ме прави създател! Но гарантирам, че Марина и Юли направиха и развиха сайта! Аз, както и мой колега (Борис Павлов известен с ник нейм Edi) им помагахме... Това беше преди мнооооого години. Въпреки факта, че рядко комуникирам със създателите, не променя ситуацията, че сме много близки приятели и ако се наложи отново ще им помагам.. :)

поздрави
Д. Динев

08.04 2015 в 18:42

Не лъжи, Шмиргел!
НетИнфо не е собственик на Бг-Мамма.
Ако ще разпространявате дезинформации, поне подходете по-сериозно, не се излагайте толкова елементарно.

08.04 2015 в 17:34

" няма да има промени, свързани с нормалната работа на сайта"
Ами той не работи нормално от много време. Постоянно дава 500 Inernal error, но поне махнаха през последните дни милионите шарени реклами, които бяха наблъскани навсякъде, та нямаше място за коментарите.

08.04 2015 в 17:00

Пак ли?

08.04 2015 в 16:18

Да си знаете нетинфо което притежава най-популярните сайтове в страната abv.bg, vbox7, gong.bg, vesti.bg, а сега и bgmama е собственост на nova. Медиите са в едни ръце, а резултатите се виждат. Жалко за стадото.