Раздават презервативи за празника Свети Валентин

OFFNews 14 февруари 2016 в 09:20 4708 4

aids

По повод Световния ден на влюбените – Свети Валентин, Столичната организация на Българския младежки червен кръст (БМЧК) организира АНТИСПИН кампания под наслов „Обичай безопасно, съобщават от пресцентъра на БЧК.

Тя ще се проведе на Моста на влюбените пред НДК, на бул. ”Витошка” и пред Народния театър „Иван Вазов” от 11.00 до 16.00 ч. Доброволци ще раздават собственоръчно изработени от тях картички, които желаещите ще могат да надписват със свои послания по темата. Пред Народния театър, на стационарен пункт - работилница, минувачите ще имат възможност да си изработят картички и гривни с послания. Там ще бъде монтирана и „Стена на любовта”, на която всеки може да остави лично послание, а в специално изработена от доброволците рамка за снимки – всеки може да се фотографира сам или с любимия човек.

По време на акцията ще се разпространяват информационни материали, ще се проведат демонстрации за правилно поставяне на презерватив, ще бъдат организирани игри и викторини, свързани с темата, както и „Дартс с Купидон”.

Доброволци на  БМЧК ще раздават днес презервативи и валентинки и в центъра на Пловдив. Кампанията "Опиянени от любов 2016" ще стартира в 14 часа на Главната, пред Централна поща. Ще бъде оформен пункт "Зона за игри", където младежите ще представят своите интерактивни игри. Ще бъде изградена и специална рамка за снимане на влюбени двойки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!