Промени в движението в Овча купел до 15 декември

OFFNews 16 октомври 2017 в 06:32 7610 0

Промени в движението има от днес в столичния квартал "Овча купел". 

До 20 октомври се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Монтевидео” между ул. „Боряна” и ул. „Акад. Константин Пашев”, като се пропуска движението по ул. „Маестро Кънев” и се осигури транспортния достъп до ул. „671”, съобщи Столична община. 

От следващия ден - 21 октомри до средата на декември автомобили няма да се движат в двете посоки по ул. „Монтевидео” между ул. „Боряна” и ул. „Акад. Константин Пашев”, като се пропуска движението по ул. „Народно хоро” и се осигури транспортния достъп до ул. „671”. 

Пак до 15 декември  се променят маршрутите на автобусни линии №№ 45 и 73. , както следва:

Автобус № 45 в посока кв. „Овча купел” ще вози по маршрута си до кръстовище ул. „Монтевидео” и ул. „Боряна”, наляво по ул. „Монтевидео”, наляво по бул. „Никола Петков”, наляво по ул. „Любляна” и по маршрута си до метростанция Вардар.

Автобусна линия № 73 в посока ж.к. „Овча купел” пътува по маршрута си до кръстовище бул. „Никола Петков” и ул. „Монтевидео”, направо по бул. „Никола Петков”, по ул. „Бойчо Бойчев”, по пътната връзка към ж.к. „Овча купел”, наляво по бул. „Президент Линкълн”, по ул. „Монтевидео” до обръщателното ухо за № 45 в кв. „Овча купел”. В посока ж.к. „Гоце Делчев” – от обръщателното ухо за № 45 по ул. „Монтевидео”, по бул. „Президент Линкълн”, надясно по пътната връзка към бул. „Никола Петков”, по бул. „Никола Петков”, наляво по ул. „Любляна”, надясно по бул. „Овча Купел“ и по маршрута си до ж.к. Гоце Делчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови