Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Председателят на СОС: Решихме 1012 конкретни проблеми на София през тази година

OFFNews 23 декември 2022 в 11:20 770 0

Георги Георгиев

Снимка БГНЕС/архив

Георги Георгиев призова съветниците в СОС да работят с технократски подход

Столичният общински съвет е приел 1012 решения през 2022-а година. За сравнение през 2021-а година са приети около 870 решения.

Председателят на градския парламент Георги Георгиев благодари на колегите си за рекордния брой обсъдени и приети доклади. 

„Удовлетворен съм, защото виждам резултати от стремежа ми от първия ден на новата ми позиция - да налагам по-стегнато темпо на работа, както е в частния сектор - включвайки повече казуси и предлагайки повече решения по най-различни теми, каза още Георгиев. 

Личното ми убеждение е, че хората виждат и оценяват свършеното - новите улици и булеварди, осигуряването на строителство на метрото към "Левски Г" и през "Слатина", построените само през 2022 година 15 нови сгради на детски градини, започналата вече програма за изграждане на 700 000 квадратни метра тротоари и всичко онова, което е работа на общината, коментира още Георгиев. 

Нека продължаваме да налагаме конструктивния дух и технократския подход. От това печелят най-вече гражданите, нашите работодатели. Да посрещнем празниците със смирение, с надежда и вяра в по-добрите дни за града ни и за неговите граждани, призова Георги Георгиев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови