По стъпките на Тръмп: Познайте кой е в Туитър

OFFNews 07 юни 2017 в 10:05 5630 9

По стъпките на Тръмп: Познайте кой е в Туитър

Вицепремиерът по демографската и икономическа политика започна активно да "рекламира" работата си в социалните мрежи. От 5 юни той има официален профил в Туитър, където активно уведомява за действията по определени политики.

Изключително активен, само в първия ден от създаването на профила, Симеонов е "туитнал" пет пъти. Първото му съобщение гласи: 

Познайте кой е в Туитър - с "леко" закъснение :-)

Следва анонс за предприемането на мерки за борба с шума по курортите и снимка с Джон Лоутън от Юрая Хийп. Текстът над снимката е: 

Рок енд рол завинаги - дори и в Министерски Съвет.

Същият ден Симеонов отново се заема с анонс за мерките по Черноморието, като е споделил статия от онлайн изданието на в. "Труд". Текстът на туита е: 

Живот и здраве, утре някои хора ще се научат, че наредбите и законите в летния сезон не са врата у поле #сезон2017.

Последният туит за деня е насочен към БСП: "И днес от #БСП са мрънкали на тема граничната ограда. Съвсем скоро ще ги кача на един хеликоптер да гледат отгоре какво е построено."

На следващия ден вицепремиерът отново се сеща за затягане на мерките по курортите със заканата, че нарушителите ще видят "кон боб яде ли".

8 министерства започват проверки по морето през целия сезон. Тайни и изненадващи. Нарушителите с "шума" ще видят кон боб яде ли.

И няколко часа по-късно:

Всички 8 министерства ще правят проверките под моя координация. Резултатът ще е като с бутането на незаконните обекти - успешен. #Сезон2017.

За Симеонов денят в Туитър приключва отново с БСП с предложение към Кирил Добрев да опита да пререже или да прескочи оградата на границата:

Ще поканя депутата от #БСП Кирил Добрев да се убеди на място дали граничната #ограда е "жица". Нека пробва да я пререже - или прескочи. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

9

Hissarion

07.06 2017 в 17:24

На Далавери са му казали, че тойтър е ногу важен и той вече пръв мазник на софрата и там.

63994

6

Red or Dead

07.06 2017 в 11:29

Еййййй, ама ти ВЕРНО не си..'умен'.....аз ти казах в ПРАВ ТЕКСТ, че НИ ОБИЖДАШ като ни слагаш под един знаменател със ЗАВЪРШЕНИ третокласни порностатисти като валерка и каракачанката...като какви 'кадри на ДС' ги виждаш тези имбецили.....там БЯХМЕ цвета на нацията;)КАПИШ!!
Апропо, престани с тези сравнения, по-добре ги сравнявай с.....цру...ми6....ми5...и так далеее...на техните критерии може и да отговарят!ТОЧКА, кой разбрал, разбрал, за глухите......в петък;)

63994

4

Red or Dead

07.06 2017 в 10:45

'умния' стига с тия 'агенти на ДС'.......НЯМА такова животно поне от 15 год......ВЕРВАЙ МИ;)

И как го виждаш този КРЪГЪЛ И ЗАВЪРШЕН ИДИОТ в.....ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ......айде да не се обиждаме все пак;)

63994

3

Red or Dead

07.06 2017 в 10:43

....ин дЪ ГЬОНСУРАТЯТ на хотелчитУ в Малко Търново.....ехУ ме ли!??!

42249

1

Denis Rizanov

07.06 2017 в 10:14

О-о-ооооооо ама и вие ли го "следвате" в туитър? Верно ли?

https://pbs.twimg.com/media/DBkLkoTXUAEB1Ur.jpg
 
X

Да помогнем на украинските деца!