OFFNews.bg гостува на Бургаския свободен университет

OFFNews Последна промяна на 28 ноември 2015 в 18:25 2914 3

Снимка Сергей Антонов

Студенти от центровете по хуманитарни и юридически науки на Бургаския свободен университет преминаха двудневно обучение по проект на OFFNews, финансиран от Европейския парламент.

В рамките на проекта "ЕПiсфера: Европейски парламент - информационна сфера" изпълнителният директор на OFFMedia Владимир Йончев и редакторът в OFFNews.bg Георги Савчев проведоха обучение, фокусирано върху онлайн журналистиката, стиловете и практиките при писането за вестници и за онлайн медии, проверка на източниците на информация, разпознаването на активността на "троловете" и на пропагандните техники в мрежата.

Радвам се, че през последните години Бургаският свободен университет активно участва в инициативите на ЕС, които се провеждат в града, заяви при представянето на обучителните модули проф. д-р Милен Балтов - зам.- ректор по научноизследователската дейност и международното сътрудничество.

В конферентната зала на БСУ студентите се срещнаха с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, с когото дискутираха възможностите, политиките и стратегиите за успешно обучение и за предприемаческите инициативи в рамките на страните членки на ЕС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.11 2015 в 14:09

Добре де, точно (произволен) български, свободен университет ли? Т.е. университет, в който влизат тези, които не могат никъде другаде - чудесен критерий за качество. Или, като Варненският - университет на ТИМ, където политология преподават руски сепаратисти и където и магаре да вържеш, ще се дипломира? Защо не посетихте някой поне мъъъничко реномиран, български университет? Така ПР тежестта на подобно посещение би имала положителен знак, а също така щеше да има значително количество студенти, които няма да са там само за да отбият номера.

29.11 2015 в 05:07

на снимката - предполагам този по средата е евробезделника, обаче кои са късовратата кака с рокля на хоризонтални мотивчета и дюмбела със сакото два номера по малко и бялата риза. И май най важното изтървахте да пишете, за к'ви пари става въпрос бе:). ПО точно - колко? и за кого-по коллко, най точно:)

28.11 2015 в 20:50

Добрее, добрее, една добра новина, а преди какво беше - от станишевата курва ред не можеше се вземе и еврокинтаците отиваха само при нея.
 
X