Очаквайте 'Вавилон в Берлин' по Epic Drama

OFFNews 07 октомври 2018 в 00:19 2933 0

Снимка Epic Drama

Babylon Berlin прелива от талант. Участниците и екипът имат биографии, пълни с класически заглавия като "Бягай, Лола", "Сбогом, Ленин!", "Животът на другите", "Бялата лента" и грандиозни тв успехи като "Осмо чувство" и "Короната". Черешката на тортата е приносът на Брайън Фери от "Рокси Мюзик" за саундтрака.

Берлин през двадесетте години на 20-и век е дом на талантливите, амбициозните и суетните, но под бляскавата повърхност обеднелите маси жадуват за по-добър живот.

Това е времето на организираната престъпност и политическия екстремизъм. Старите военни елити още не са се оттеглили, докато още по-страховито чудовище надига глава.

Гереон, полицейски служител в Кьолн, е нов в отдела за борба с дрогата и проституцията в монументалната полицейска централа на Берлин. Макар да изглежда спокоен и искрен, той носи голям товар. Отделът се управлява от Бруно Волтер, лоялен и грижовен колега, чиито тайни мотиви се превръщат в сериозна заплаха.

Между двамата мъже е Шарлът - интелигентна млада жена, която иска да подобри живота на семейството си и е принудена да води двойнствен живот.

Поредицата започва в четвъртък, 18 октомври, в 22:00 по новия драматичен канал Epic Drama. В ролите са Фолкер Брух, Лив Лиза Фрийс, Петер Курт, Матиас Бранд, Леони Бенеш.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема на Epic Drama преди година бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон от 1 октомври участва и Лив Тайлър, и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“, а през лятото текат всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“. На 16 септември бе премиерата на фентъзи поредицата в 13 части „Беоулф: Завръщане у дома“, а на 18 октомври 2018 г. дебютира култовият „Вавилон в Берлин“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови