Очаква се засилен трафик по пътищата от днес

ОFFNews 17 април 2014 в 08:50 1852 0

Засилен трафик се очаква по пътищата заради предстоящите празнични дни.
Засилен трафик се очаква по пътищата заради предстоящите празнични дни.

Засилен трафик по пътищата и особено към ГКПП-тата с Гърция се очаква от днес заради предстоящите четири почивни дни - от 18 до 21 април.

От "Пътна полиция" уверяват, че ще бъде осигурено активно присъствие на полицейски екипи за регулиране на движението в най-натоварените участъци. Очаква се най-интензивно да е движението днес, утре и на 21 април.

Сред основните пътища, в които се очаква засилен трафик, е Е-79 (София–Драгичево–Дупница–Благоевград–Кулата) в участъците с временна организация на движението поради строителството на магистрала „Струма”и  рисковият участък Благоевград–Симитли–Кресна-Сандански.

Очаква се да е натоварен пътят до Рилския манастир, както и пътищата София-ГКПП "Калотина" и Пловдив-ГКПП-"Капитан Андреево".

Голям трафик вероятно ще има и на главен път І-5, в участъка от Русе до Хасково; на пътя Ябланица-Шумен, в участъка от ГКПП „Дуранкулак” до ГКПП „Малко Търново”; както и на входовете на магистралите "Хемус" и "Тракия".
Днес и на 21 април предстои да се проведат полицейски операции “Скорост” за контрол на скоростта с мобилните системи и радари. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!