Quantcast

Няма да ни искат големия талон в Гърция, освен ако не сме направили нарушение

OFFNews Последна промяна на 02 юли 2014 в 15:05 4677 5

"Специални проверки за големия талон на автомобила в Гърция няма да се правят, освен ако не е констатирано нарушение."

Това заяви пред "Фокус" заместник-директорът на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” Красимир Калайджиев.

„Това, което аз знам, е онова, което последно се случи – г-н Гинев, заместник-министърът по транспорта, се срещна с посланика на Гърция в България. Проблемът беше поставен и съответно предаден на компетентните власти в Гърция, за да се търси решаване на въпроса в полза на българските лица, които извършват превози на тамошна територията”, заяви Калайджиев.

Според него гръцките власти нямат намерение да отменят тази наредба, като междувременно българските управляващи чакат отговор за евентуално компромисно решение.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.07 2014 в 18:12

Ти сериозно ли?
"Молиш" ме?

ха-ха-хахххх!

Начесан, за разлика от 90% от мъжката дееспособна част на населението, моя милост си пада по брюнетки. Кога си махна главата може и да "прескоча" и да отмаам нещо рижо-червенокосо, но тва са подробности.
Та на въпроса сериодзно - това не е новина, не е статия, а най-обикновен пасквил, при това написан изключително бездарно.
Не знам главния колко плаща за 10-тина реда, но ще взема и аз да се престраша и да ударя няколко бързи "новинки". Стига само Йончев да уреди малко място. Обичам да разказвам с картинки.

02.07 2014 в 16:49

Димитре, разбрахме, че блондинка ти е духала, ама на сън :)
Айде моля ви малко по-сериозно

02.07 2014 в 16:28

Пасквила, щото това не може да бъде статия, новина пък хептен, много прилича на фелацио от платинено руса блондинка. Току що са и "инсталирали" новата подравнена и избелена ограда. Всичко е файн, само дето мацката все още не е свикнала с големината на зъбите и при всяко затваряне на устата се чува ясно и отчетливо "трак"!

Карайте ФНИМАТЕЛНО, спазвайте ограниченията и маркировката и си свиркайте. Най-важното като ви спрат, да не се правите отворени. В никакъв случай не се опитвайте да предлагате "подаръци" или "почерпки" така ареста ви е неизбежен.

02.07 2014 в 15:51

Нали неносенето на големия талон е нарушение. Има параграф 22 в заглавието.

02.07 2014 в 15:42

Що за неинформативна статия?!
'Няма да ви глобяваме ако не нарушавате'???