Quantcast

На живо от окупираната аула на СУ: Дебат за "Законопроекта за МВР"

OFFNews Последна промяна на 02 декември 2013 в 19:42 8384 13

Дебат за
Дебат за "Законопроекта за МВР"

Тази вечер Ранобудните студенти от Софийския университет провеждат дебат на тема   "Законопроектът за МВР".

OFFNews.bg излъчва дебата на живо от окупираната аула на Алма Матер.

Сред участниците в дискусията са Александър Кашъмов, ръководител на правния екип на "Програма Достъп до Информация", както и Маргарита Илиева, директор на Правната програма на Българския хелзинкски комитет.

Излъчваме на живо дебата чрез стрийма на блогъра Иво Божков:

 


Broadcasting live with Ustream
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.12 2013 в 12:24

защо? то тука понеже всички работеха като ядрени инженери и всички разбират от АЕЦ. отделно, че всеки гражданин може да си каже мнението за даден закон. даже и ти тъпако. а отделно за лагерите можеш да си мечтаеш в студените самотни нощи когато мастурбираш пред портрета на путин.

04.12 2013 в 12:22

ми ходи до украйна и ги тепай като си толкова отворен. па как не се намери верно некой отворен да дойде до протеста и да ме заплаши пък поне веднъж - иначе задклавиатурни нинджи - бол

04.12 2013 в 12:21

ВСЕКИ гражданин може да коментира законопроект. даже и простаци като теб и въпреки, че на мен персонално ми е неприятно но не ти забранявам да коментираш законопроекти. но да добавя само, че пожелавам на руските подлоги в България да умрат бавно от рак защото няма да имат пари за мърляв хероин. и когато съскат през изнилите си зъби да им е кофти.

04.12 2013 в 12:16

малии дебат се водело само в народното събрание??? щото ако аз и колегата си "дебатираме" у кръчмата за тоя малоумен закон за меверето баш майстора ще дойде да ни глоби ли? или да ни заключи? най много да го наритаме под масата.

03.12 2013 в 05:00

Не е ли редно първо да завършат право, да поработят като юристи, и чак тогава да се опитват да данат акъл по отношение на законодателството? Риторичен въпрос. Щото така излиза, че некви недоучили урко-студентчета се опитват да се бъркат в законодателната дейност на държавата. Това дори на вражеска пропаганда прилича. Като няма да строят Белене, поне лагера да го пуснат да работи, се ще има някаква полза.

03.12 2013 в 01:09

...нека да кърви между редовете!!

02.12 2013 в 22:53

Не ми били ранобудки, най ми били ръкоблудки, ма нейсе... :)

02.12 2013 в 22:24

"Ранобудните студенти ще изпратят делегация от трима свои колеги в Украйна, съобщи Ивайло Динев в края на дебат за проектозакона за МВР, организиран в Аулата на СУ."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------
Тия нежни ранобудки, тия бели пеперудки, след като се върнат от истинкото меле в Киев ще запеят от радост и щастие химна на Потното - "Нашата полиция ни пазиии"
---
И ще престанат да се излагат с квиченето за оня льольо с разчесаната пъпка от акне на веждата.

02.12 2013 в 22:17

Па си пропуснал в 20 00 да пиеш хапчетата...

02.12 2013 в 20:59

Ти си или стар ерген, хванат за полата на майка си, или млад ерген, непорочен....
Или си комсомолски секретар.
Дебат се води между хора с различни възгледи, които спорят по определена тема. И не ти се е налагало да водиш дебат с жена.........
А в НС, дето днес му погребаха морала - няма различни идеи, няма различна идеология, а само две малки и две големи БКП-та. Къде се слага Боко в опозиция? Че той си е ваш отвсякъде!!!