"Мъжете", които тормозят "Зона Б-5"

OFFNews 23 юли 2016 в 20:11 33640 17

Снимка bTV

Групичката побойници, която тормози Зона Б-5.

Намушканите на 18 юли две момчета на по 17 г. от агитка в София не са единичен случай, съобщи bTV, като се позова на хора от кв. "Зона Б-5", според които районът е тероризиран от хулиганска банда.

Твърди се, че групата ползва ножове, брадви, метални прътове, лопати, бухалки, палки и кучета, за да се разправя с враговете си или да сплашват хората. Сборен пункт им е местно заведение.

„Хванаха едно момче, пуснаха питбули срещу него... В "Зоната" има тунели, сваляли са клошари и са правили ММА боеве”, разказва живущ в квартала пред телевизията.

На снимките на групата присъства и Явор, синът на Мартин Първанов, известен като Лудия, наркобос от близките години, оцелял след покушение преди 9 г.

Младото момче твърди, че краде и продава за "Левски София 1914", а на снимката си държи пакет, за който пише: "на закуска, обяд и вечеря ям само растения".

Преди дни същите момчета нападат без причина и мъж, живеещ в къща в квартала:

„Събориха го долу и с ритници... 6-7 нашивки има на главата. Тия скинари ще ни убият. Ти не знаеш ли 20-годишни деца какво правят, като се дрогират с тия треви. Не се контролират. Когото срещнат, него почват”, разказват местни жени.

Друг мъж разказва, че е бил прострелян от тях с въздушен пистолет, докато се разхождал с жена си и детето си. Причина за агресията на 20-те момчета нямало.

Той е съобщил в полицията за случилото се, но реакция няма. Засега само трима от тях са в ареста по случая с намушкванията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

13

Red or Dead

24.07 2016 в 10:59

@8...Потвърждавам....по времето на жорко павенцето София беше като Сахара......ма жив чиляк нямаше....и верно всите девойки си ходеха с “печати“, и не само “по краката“, ти навярно тогава си бил много нисичък:).......а всички мъже бяха остригани до един..НУЛА номер:))))))

Ох..какие...же идиоти......:)))

Апропо, тогава към “ромите“ най-нежното обръщение беше....“циганин“, но то си беше като глас в пустиня, оказва се сега, че тогава хората са били мнооого по-проницателни......

63994

12

Red or Dead

24.07 2016 в 10:52


“През соца“ се роди една група металяги с дълги коси:)))))

Кръстиха се “Therion“, в началото свириха зверски метъл, но по-късно промениха коренно стила си, НО пък издадоха доста по-добри албуми(въпрос на вкус)...както и да е, да не отклонявам от темата.....та те издадоха един концептуален в две части, аз ще наблегна САМО на едната, защото има пророческо име ......

“LEMURIA“......какви асоциации ми навява..:))))едно линкче за ....ВИДИМО по-интелигентната часто от форума.....по “постовете“ ще ги разпознаете лесно;)хихихи...

https://www.youtube.com/watch?v=7AL_ZsZ74FE

Създател е Кристофър Джонсън.
Името Therion произхожда от гръцката дума за звяр....та въпросният Кристофър днес е постнал в Туитър една снимка без НИКАКЪВ КОМЕНТАР........

http://s020.radikal.ru/i722/1607/8e/a0fb92e540a1.jpg

20374

11

Стринка Минка

24.07 2016 в 10:11

Меркел каза няма страшно, в безопастност сме.

11994

8

Plamen Shopov

24.07 2016 в 07:14

Даже през соца,имаше и един Жорко,павето му викаха!Що беше женско,се изпокриваше още по светло!Докато през това време,народната милиция биеше печати на девойките по краката,а нощно време обикаляше кварталните кръчми и обираше местните алкашки!Та товаришчи,имаше си ги бандитчетата и тогава,само че не се даваше гласност!Не може при развития соц. да има такива елементи!Нъл тьй?Хахх,доскучал им соца!!Ай сиктир.