Кредисимо: Нямаме никакво отношение към професионалното развитие на шефа на HelpKarma

OFFNews 07 ноември 2020 в 18:21 12098 1

Снимка Credissimo ЕAD

Към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ, заявиха днес от Кредисимо ЕАД.

"Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното развитие" на шефа на HelpKarma, твърдят още от компанията за онлайн кредити.

Публикуваме пълния текс на позицията на Кредисимо ЕАД:

"Във връзка с репортаж на бТВ, излъчен на 06.11.2020 г. в предаването "Тази сутрин", от името на Кредисимо ЕАД бихме искали официално да информираме медиите и цялата общественост, че към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развитие, реализирани проекти и бизнес начинания.

Като компания, която лично подкрепя социалната дейност чрез множество активности, ние вярваме, че при наличието на подобни неетични практики, упоменати в репортажа, които хвърлят сянка върху благородна дейност като благотворителността, мотивирана от желание за подкрепа на нуждаещите се, трябва незабавно да бъдат преустановени и спрямо тях да се вземат необходимите мерки.

Кредисимо ЕАД вярва в правосъдната система на България и обективността ѝ, които най-точно ще разследват и ще се произнесат по казуса.

Всякакви опити за уронване престижа и утвърдената репутация на Кредисимо ЕАД, както и на притежаваните търговски марки, чрез информационни спекулации, категорично няма да бъдат допуснати и ще ни принудят да потърсим правата си по съдебен ред."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3243

1

Пакоджет

07.11 2020 в 20:34

Евтини селски пръчки. Към настоящия момент. Един трудов договор се прекратява и уведомлението се подава до 3 дни след това.
Кажете точната дата, от която няма нищо общо с мазната ви фирмичка за мутро кредити...
И уволнете простия ПР.